EKSPLOZIJA U ŽARKOVU: UBACIO BOMBU U TRAFIKU Radnica teško povređena!
Foto: KURIR

Monstruozni zločin

EKSPLOZIJA U ŽARKOVU: UBACIO BOMBU U TRAFIKU Radnica teško povređena!

Crna Hronika -
Teško je ranjena devojka K. M. (32), koja je radila u kiosku

BEOGRAD - K. M. (32) teško je povređena sinoć u Vodovodskoj ulici na Čukarici kad je muškarac M. J. (51) ubacio bombu u trafiku "Fortuna S", u kojoj je nesrećna devojka radila. Napadač je ubrzo posle stravičnog incidenta uhapšen, odnosno, kako nezvanično saznajemo, predao se policiji.

Eksplozija je odjeknula oko 20 sati dok je K. M. bila u kiosku, u kom je, prema rečima komšija, nedavno počela da radi. Muškarac je, kako su nam rekli u MUP, prišao trafici i kroz otvor ubacio bombu, za koju se pretpostavlja da je "kašikara".

- Čuo sam strahovit prasak i pomislio da je sudar ili tako nešto. Međutim, kad sam izašao napolje, video sam da je kiosk raznesen i da povređena radnica sedi na stepeniku na ulazu u trafiku. Odmah sam otišao do nje i pomogao joj. Uvio sam joj ranu na ruci i sačekao Hitnu pomoć. Održavao sam je svesnom da ne bi klonula dok ne dođe lekarska ekipa, pošto se jedva održavala da se ne sruči na beton - rekao je za Kurir D. M. (67) iz obližnje prodavnice i dodao da je bio šokiran što niko od drugih ljudi na ulici, iz ostalih lokala i na autobuskoj stanici nije prišao da pomogne nesrećnoj devojci, već su stajali sa strane i samo posmatrali šta se dešava.

Na mesto događaja ubrzo je došla policija, a potom i Hitna pomoć, koja je povređenu K. M. prevezla u Urgentni centar.- Devojka je sa višestrukim povredama primljena na odeljenje za reanimaciju u svesnom stanju, a trenutno je u toku dijagnostika njenih povreda - rekli su kasno sinoć u UC.

Kako nezvanično saznajemo, povređena radnica živi u blizini mesta incidenta, a M. J., koji je bacio bombu, takođe je iz komšiluka. Sumnja se da su uzrok ovog stravičnog događaja, navodno, nečiji dugovi prema M. J., ali će konačan razlog biti utvrđen tokom istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track