PREVARENI, JAVITE SE: Pljačkala građane predstavljajući se kao socijalni radnik
Foto: Shutterstock

Uhapšena u Kraljevu

PREVARENI, JAVITE SE: Pljačkala građane predstavljajući se kao socijalni radnik

Crna Hronika -
Uhapšena T.B.C. (52) građanima obećavala pomoć za ostvarivanje prava na penzije i nadoknadu za negu drugog lica tražeći novac navodno potreban za vođenje postupaka i priznavanje prava pred filijalom Fonda PIO

KRALJEVO - T.B.C. (52) iz Beograda uhapšena je zbog sumnje da je pribavila imovinsku korist od oko 200.000 dinara za usluge koje je građanima Vrnjačke Banje obećala lažno se predstavljajući kao socijalna radnica, saopštila je policija.

Ona je građanima obećavala pomoć za ostvarivanje prava na penzije i nadoknadu za negu drugog lica tražeći novac navodno potreban za vođenje postupaka i priznavanje prava pred filijalom Republičkog fonda za penzijsko i invaldisko osiguranje u Kraljevu.

T.B.C. je, kako je do sada utvrđeno, prevarila jedanaest ljudi, a u jednom slučaju oštećene je prevarila nudeći im zaposlenje i upis u nepostojeću srednju školu. Zbog sumnje da je osumnjičena prevarila veći broj ljudi, policija poziva sve oštećene da se jave na broj telefona 036-364-123, ili lično dođu u policijsku stanicu Vrnjačka Banja. T.B.C. Je privedena osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track