BMW UDARIO PEŠAKA NA VRAČARU: Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv Vuka Pavkovića

Čeka ga saslušanje

BMW UDARIO PEŠAKA NA VRAČARU: Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv Vuka Pavkovića

Crna Hronika -
Krivičnu prijavu protiv Pavkovića tužilaštvu je dostavila Uprava saobraćajne policije zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, učinjenog iz nehata

BEOGRAD - Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je danas postupak protiv Vuka Pavkovića (20), sina nekadašnjeg načelnika generalštaba Vojske Jugoslavije generala Nebojše Pavkovića, jer je 19. novembra na Vračaru svojim vozilom udario 23-godišnjeg pešaka M. T.

Krivičnu prijavu protiv Pavkovića tužilaštvu je dostavila Uprava saobraćajne policije zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, učinjenog iz nehata, rekla je portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Ona je dodala da će tužilaštvo tokom postupka saslušati mladog Pavkovića, oštećenog i druge svedoke događaja, kao i sprovesti druge neophodne istražne radnje.

Bjeloš je napomenula da je reč o "situacijonom delu", koje je učinjeno iz nehata, i da osumjičeni nije imao alkohol u krvi.

Mediji su preneli nakon incidenta da je mladi Pavković bio za volanom automobila "BMW 320" i da je oborio mladića M. T. dok je prelazio ulicu, od čega je ovaj zadobio teške telesne povrede.Nezgoda se dogodila u Katanićevoj ulici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track