DEČKO UBIJENE UČENICE IZ ZAJEČARA: Napisala je "Jedino moje", a onda je nestala!
Foto: Tv Best

Stravičan zločin

DEČKO UBIJENE UČENICE IZ ZAJEČARA: Napisala je "Jedino moje", a onda je nestala!

Crna Hronika -
Sa Draganom smo bili u vezi od 7. jula ove godine. Veza je bila ozbiljna. Toliko da nam je njen otac savetovao da se uzmemo kada ona završi srednju školu, naveo je dečko ubijene Dragane

ZAJEČAR - Tragedija koja je zadesila zaječarsko selo Salaš, kada je ubijena Dragana Ćirić (18), iz ovog sela, učenica Ekonomsko-trgovinske škole u Zaječaru, dobila je svoj strašni epilog.

Prema navodima iz PU Zaječar uhapšen je Čedomir Đurić (66) iz Salaša, koji je u toku istrage, suočen sa dokazima, priznao da je ubio Draganu.Prema rečima komšinice porodice Ćirić u Salašu Olge Z., Dragana je poslednji put bila u kontaktu sa majkom Ljiljom, na dan nestanka, u ponedeljak 8. decembra oko 14 sati. Tada joj je rekla da će iz Doma učenika u Zaječaru, gde je bila smeštena, izaći u grad da kupi poklon drugarici za rođendan.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Iste večeri, Draganina drugarica iz Doma učenika, javila je njenoj majci da se Dragana nije vratila u dom.Istražujući odnose Dragane sa ubicom Čedomirom od komšija iz Salaša, dobrih poznavalaca prilika u porodici Ćirić, saznali smo da je Čedomir planirao da Dragana nasledi njegovo imanje posle smrti njega i njegove supruge Mice. Čak je sa njenim roditeljima dogovarao i potpisivanje ugovora kojim bi to ozakonili. Ovo je bio povod da sa Draganom održava kontakte, a da ne izazove sumnju njenih roditelja.

Draganin dečko Milan Mitić: Planirali smo venčanje

Draganin dečk Milan Mitić je izjavio da su planirali da se venčaju posle završetka škole i da mu se ona poslednji put javila u ponedeljak.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

„Sa Draganom smo bili u vezi od 7. jula ove godine. Veza je bila ozbiljna. Toliko da nam je njen otac savetovao da se uzmemo kada ona završi srednju školu.“

Milan, skrhan bolom, pokazuje nam zajedničku sliku u telefonu.

„Zadnji put mi je poslala poruku u ponedeljak oko 14 sati. Samo je napisala: Jedino moje“.

Čedomir je bio poznat po udvaranju mladim ženama

Meštani Salaša kažu da je Čedomir bio poznat po udvaranju mledim ženama i devojkama. Slao im je poruke u kojima ih je pozivao na viđenje, u nekim slučajevima nudio je i novac.

Kako je saopštila policija devojci se svaki trag izgubio pre dva dana, a njeno beživotno telo pronađeno je danas nedaleko od sela Salaš. Iako je Đurić u početku negirao zločin, u njegovim kolima pronađeni su tragovi kose, a DNK analizom je utvrđeno da je to kosa ubijene devojke.

"Policija je operativnim radom zaključila da se njih dvoje poznaju od ranije, a kobnog dana osumnjičeni se ponudio da je poveze kući", saopštila je policija.Istraga je kako Kurir saznaje pokazala da je osumnjičeni na dan nestanka svojim vozilom došao po nju i zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu. Dok su sedeli u vozilu između njih je navodno došlo do svađe jer je devojka želela da ga ostavi, što se njemu nije dopalo, pa je došlo do svađe i tuče u kolima.

(TV Best)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track