ZGAZIO DEVOJKU SAD TRAŽI NOVU ŽRTVU: Nudi hiljade evra da neko robija za njega!

Potera policija traga za odbeglim vozačem džipa

ZGAZIO DEVOJKU SAD TRAŽI NOVU ŽRTVU: Nudi hiljade evra da neko robija za njega!

Crna Hronika -
Goran Šarac, koji se sumnjiči da je pregazio Mariju Milišić (28) i pobegao, ne želi u zatvor, već traži nekoga ko će preuzeti odgovornost za veliki novčani iznos

NOVI SAD - Vozač džipa Goran Šarac zvani Gogo (32), za kojim traga policija zbog gaženja Marije Milišić (28), nudio je po Novom Sadu nekoliko desetina hiljada evra onome ko preuzme odgovornost da je pregazio nesrećnu devojku, saznaje Kurir.Novosadska kriminalistička policija došla je do saznanja da je Šarac 1. decembra naleteo na Mariju vozeći „džip čiroki“ crne boje, registarskih oznaka NS 206-ZN. Inače, vozilo se ne vodi na njega, već na njegovu nevenčanu suprugu Tijanu C. (25) iz Sremskih Karlovaca, s kojom ima dete od godinu i po dana.

Žrtva... Marija Milišić
Žrtva... Marija Milišić

Opasan i naoružan- Šarac je pre dve nedelje na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu, ovim vozilom udario Novosađanku Mariju Milišić, a zatim je pobegao s mesta nesreće. Posle njega, na nesrećnu devojku naleteo je taksista Stevan Carević (57) iz Novog Sada. Nakon pregledanih 300 džipova, došli smo do saznanja da je u nesreći učestvovao Goranov džip, kojim je on upravljao. Saznali smo da je on za ove dve nedelje pokušavao da nađe nekoga ko bi za veliki novac priznao da je pokosio tu devojku. Nudio je po gradu na desetine hiljada evra da neko robija umesto njega - kaže izvor Kurira.Goran Šarac donedavno je živeo u Sremskim Karlovcima, a nakon toga se sa devojkom preselio u Novi Sad.- Veoma je opasan i uvek je naoružan. Iza sebe ima debeo policijski dosije, a raspisana je i međunarodna poternica Hrvatske zbog razbojništva. U poternici MUP Hrvatske koju je izdao sud u Rijeci napisano je da je reč o naoružanoj osobi koja je izrazito opasna i sklona pružanju otpora. Takođe, on je i na poternici Interpola - objašnjava naš izvor.

Mesto nesreće... Marija pregažena na Somborskom bulevaru
Mesto nesreće... Marija pregažena na Somborskom bulevaru

Brat Arkanov majorŠarac je i kod nas poznat organima gonjenja. Dovođen je u vezu s teškim krivičnim delima, uvek uz pretnju i upotrebu vatrenog oružja.- Goranov brat od strica je poznati Mladen Šarac, koji je bio major Arkanove garde - kaže naš izvor i dodaje da je Goran donedavno držao kladionicu u Sremskim Karlovcima.Policija poziva građane koji imaju informacije o osobi s fotografije da se jave na telefone 064/892-41-49 ili 192.

Očajna porodicaON ĆE IZAĆI IZ ZATVORA, A MARIJA IZ GROBA NIKADIza nesrećne Marije ostala je četvorogodišnja Teodora, koja još nije svesna da joj se mama nikad neće vratiti s posla, kao i suprug Mladen.Nje više nema, pa nema. Ništa ne može da nam je vrati. Ako i uhvate ubicu, izaći će iz zatvora, a ona iz groba nikad. Jedino što smo našli neki duševni mir, da se bar zna ko je ubio Teodorinu mamu - kažu u Marijinoj porodici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track