Najnovije vesti

LEGIJA SE OGLASIO: Pošto pišu da sam se obesio, recite da je kanapče puklo i da sam živ?!

Ministarstvo oštro demantuje navode

LEGIJA SE OGLASIO: Pošto pišu da sam se obesio, recite da je kanapče puklo i da sam živ?!

Crna Hronika
Beogradom i Srbijom večeras se munjevito proširila vest da se u zatvoru u Zabeli, kod Požarevca "obesio Milorad Ulemek Legija"

- Pošto su objavili da sam se obesio, mogu slobodno da napišu da je kanapče puklo i da sam ostao živ! Ostale gluposti neću da komentarišem - poručio je Legija preko Fejsbuk stranice "Krv, suze i znoj", iza koje navodno stoji Ulemek.

Beogradom i Srbijom večeras se munjevito proširila vest da se u zatvoru u Zabeli, kod Požarevca "obesio Milorad Ulemek Legija". Međutim, iz vrha Ministarstva pravosuđa i Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđeno da je reč o netačnoj vesti!

Milorad Ulemek Legija je nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije! Ulemek izdržava četrdesetogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića 12. marta 2003. godine!

Dezinformacije su se raširile jer su danas oko zatvora Zabela kod Požarevca viđene jake snage policije i Žandarmerije. Prema pojedinim informacijama, oko 15 časova u krug zatvora su ušli supruga Milorada Ulemeka, kao i njegova majka, ali ta vest nije potvrđena. Upravo iz tog razloga su se prenele lažne glasine o navodnom samoubistvu!

Milorad Ulemek Legija je pravosnažno osuđen za više najtežih krivičnih dela na kaznu zatvora od 40 godina koju je izdržavao u zatvoru Zabela.

Ministarstvo pravde oštro negiraMinistarstvo pravde večeras je oštro demantovalo navode, koji su se pojavili na društvenim mrežama, da je Milorad Ulemek Legija pokušao da sebi oduzme život.

Ministarstvo pravde je u saopštenju istaklo da u "Posebnom odeljenju Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu nije bilo vanrednih situacija i strogo demantuje navode, koji su se danas pojavili na društvenim mrežama, da je Milorad Ulemek Legija pokušao da sebi oduzme život".

"U Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu - Zabeli, u toku današnjeg dana nije bilo vanrednih aktivnosti i situacija. Stanje je normalno i sve aktivnosti se odvijaju uobičajeno", navelo je Ministarstvo pravde u saopštenju. 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...