Stefanović: Policija intenzivno radi na slučaju Milana Beka!
Foto: Marina Lopičić

Ministar unutrašnjih poslova

Stefanović: Policija intenzivno radi na slučaju Milana Beka!

Crna Hronika -
Na Beka je pucano 14. novembra, ispred njegove porodične kuće u beogradskom naselju Senjak. Dan posle napada premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministar Stefanović rekli su da na Beka nije pucao profesionalac

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da beogradska policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja biznismena Milana Beka, na koga je pucano pre više od mesec dana i da uskoro očekuje rezultate istrage.On je u Skupštini Srbije rekao i da očekuje da ga policija obavesti o rezultatima istrage.

"Isto tako očekujem da će me obavestiti ako nema rezultata, pa da vidim šta ću ja da preduzmem u tom smislu", rekao je Strefanović.

Na Beka je pucano 14. novembra, ispred njegove porodične kuće u beogradskom naselju Senjak. Dan posle napada premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministar Stefanović rekli su da na Beka nije pucao profesionalac. U istrazi je do sada saslušano više svedoka, medju kojima su, kako su preneli mediji, biznismen Stanko Subotić i vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković. Bekov zastupnik, advokat Zdenko Tomanović saopštio je da Beko inspektorima dao tri izjave, a da će formalni iskaz dati čim se za to steknu zdravstveni i pravni uslovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track