TRAGIČNA SVAĐA BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Upucani muškarac i beba bore se za život

Stravičan zločin u Zadru

TRAGIČNA SVAĐA BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Upucani muškarac i beba bore se za život

Crna Hronika -
Očevici kažu da je napad usledio posle svađe napadača sa suprugom svoje bivše žene koji je u naručiju držao desetomesečnog sina. Napadač je izdadio pištolj i ispalio hitac na njih i tom prilikom oba teško ranio

ZADAR - U pucnjavi koja se oko 11.30 sati dogodila na Bilom brigu pored poslovnice banke, teško su ranjeni jedan stariji muškarac i dete.Prema nezvaničnim informacijama povod vatrenog obračuna su porodične razmirice između razvedenih supružnika.

"Danas oko 11 sati, primljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Kijevskoj ulici u Zadru. U dvorištu kuće u toj ulici policajci su zatekli dete i muškarca s teškim ranama od vatrenog oružja. Dete su u zadarsku bolnicu prevezli policajci službenim vozilom, a muškarca, nakon ukazivanja pomoći, radnici Hitne pomoći, saopštila je zadarska policija.

Većina očevidaca tvrdi da su razlog pucnjave razmirica napadača Zlatka Svirčića sa suprugom svoje bivše žene Marinom Orlovićem, i da taj sukob traje već godinama.Komšije su rekl kako je napad počeo na ulici ispred zgrade, i da je vatra otvorena na Orlovića koji je u naručju držao desetomesečnog sina koga je dobio s bivšom suprugom Svirčića, pri čemu su propucani beba i otac.

Za sada nije jasno što se dogodilo nakon otvaranja vatre na muškarca i dete i kako se i zbog čega napadač zaustavio.Osim stanara kuće, niko ne može ući na blokirano područje. Policija je dodala da je privela muškarca (55) koji se dovodi u vezu s ovim događajem.( Jutarnji.hr/Zadarski.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track