Skidajte se ili ću vas ubiti!

Skidajte se ili ću vas ubiti!

Crna Hronika -
Bojan B. (39), zaposlen u albanskoj televiziji, prinudio dve učenice da se samozadovoljavaju pred kamerama

BEOGRAD - Monstrum!Novinar albanske televizije Klan Bojan B. (39), iz Zubinog Potoka, uhapšen je zbog sumnje da je svirepo iskoristio i prinudio dve učenice osnovne škole da ih fotografiše i snima bez odeće, kao i da se samozadovoljavaju pred kamerama!

- Bojan B. se na Fejsbuku lažno predstavljao kao Bane Bg Stanković, a na Skajpu kao bane.stankovic1987. On se udvarao maloletnicama, a kad bi stekao njihovo poverenje, tražio je od njih da skidaju gornje delove garderobe pred kamerama. Potom je devojčice ucenjivao da će snimke objaviti na internetu i dostaviti njihovim roditeljima i prijateljima - kaže izvor Kurira iz istrage.

Bojan B. je ucenama i pretnjama primorao devojčice da nastave da se skidaju, ali i da se samozadovoljavaju pred kamerama.

- Učenice je dovodio u ropski položaj, plašile su se, pa nisu ni prijavile slučaj. Čak je pretio da će ih ubiti ako prestanu da se skidaju pred kamerama - kaže naš sagovornik.Novinar je prinudno snimao devojčice u jutarnjim satima, a neke snimke je čak i objavio.

- On je snimke preko Skajpa slao maloletnicima koji su se družili sa zlostavljanim devojčicama. Takođe se pojavljivao i on sa oružjem u rukama i fantomkom na glavi. Pretio je da će ih ubiti ako nastave da kontaktiraju s tim učenicama bez njegove dozvole - kaže izvor Kurira.Bojanu B. određen je pritvor do 30 dana.

(Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track