PODMETNUT POŽAR: Zapaljen džip u Pančevu
Foto: Dado Đilas

Vlasnik optužen za reketiranje takstista

PODMETNUT POŽAR: Zapaljen džip u Pančevu

Crna Hronika -
Vatra je potpuno uništila prostor gde se nalaziio motor, hauba se istopila od temperature, ali su gume ostale netaknute

PANČEVO - U podmetnutom požaru na parkingu u pančevačkom naselju Tesla noćas je izgoreo džip Folksvagen "tuareg" koji pripada osobi protiv koje se vodio postupak zbog iznuđivanja novca od prevoznika, saznaje agencija Beta u izvorima bliskim istrazi.

Vatrogasci su dobili dojavu o požaru oko 2.30 i uspeli su brzom intervencijom da ugase vatru, rečeno je u pančevačkom Odeljenju za vanredne situacije. Navedeno je da su njihovi inspektori o rezultatima uviđaja obavestili dežurnog tužioca Osnovnog tužilaštva u Pančevu i da će istragu nastaviti Odeljenje kriminalističke policije.

Vatra je potpuno uništila prostor gde se nalaziio motor, hauba se istopila od temperature, ali su gume ostale netaknute. Sumnja se da je požar podmetnut, saznaje nezvanično Beta od izvora povezanim sa istragom.

Džip pripada Saši Petroviću zvanom Drme iz Pančeva, koji je kao i njegov brat, bio optužen za reketiranje divljih taksista na relaciji Pančevo-Beograd, ali su ti postupci obustavljeni pošto su svedoci povukli svoje iskaze. Istraga o počiniocima i motivima za podmetanje požara je u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track