DRAGICA UMALO OSTALA BEZ HALJINA: Provalnici uhvaćeni u šunjanju oko Tomine kuće
Foto: Damir Dervisagic

Pušteni posle saslušanja

DRAGICA UMALO OSTALA BEZ HALJINA: Provalnici uhvaćeni u šunjanju oko Tomine kuće

Crna Hronika -
Obezbeđenje je primetilo sumnjivu trojku kako se lagalno primiče rezidenciji Nikolića, pa je revnosni radnik obavestio policiju koja se ubrzo stvorila i zatekla tri muškarca u jednom kecu i ljubazno ih zamolila da ih prate, ali ne do Nikolićeve kuće, već do policijske stanice u Kragujevcu

BAJČETINA - Obezbeđenje predsednika Srbije sprečilo je nezvane goste, njih trojicu, da se u Bajčetini samovoljno počaste Tominom rakijom ili zvirnu u njegov plan za Kosovo, i to sve probajući Dragičine skupocene haljine, ili bar da pobegnu s olukom s njihove kuće.

Naime policija je zaustavila trojicu mladića odranije poznatih po raznim krivičnim delima kako se šunjaju oko rezidencije Nikolića. Šteta je sprečena jer su brzo završili u policijskoj stanici.

Incident se desio pre desetak dana, nakon što je predsednikovo obezbeđenje primetilo sumnjivu trojku kako se lagalno primiče rezidenciji Nikolića, pa je revnosni radnik obavestio policiju.

Patrola koja se ubrzo stvorila na licu mesta zatekla je tri muškarca u jednom " kecu" i ljubazno ih zamolila da ih prate, ali ne do Nikolićeve kuće, već do policijske stanice u Kragujevcu.

U ne tako domaćinskoj atmosferi utvrđeno je da se sva trojica bave skupljanjem sekundarnih sirovina i da su i ranije privođeni jer su to uglavnom radili po tuđim dvorištima, kada vlasnici nisu tu. Šta su hteli da traže u Tominoj vili nije tačno utvrđeno, ali su se zajedno pred inspektorima branili da su samo bili u prolazu, a da im je odredište bilo groblje.

Kako zakon nalaže oni su usled nedostatka dokaza ubrzo pušteni.

- Pošto nisu uhvaćeni toko vršenja krivičnog dela niti je postojao bilo koji drugi dokaz da su imali nameru nešto tako da urade, nije bilo razloga za njihovo dalje zadržavanje, pa su pušteni na slobodu, kaže dobroobavešten izvor.

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track