(FOTO) STRADALA TROČLANA PORODICA: Krenuli da vide ćerku i tek rođenog unuka
Foto: Cile

Tragedija kod Vrčina

(FOTO) STRADALA TROČLANA PORODICA: Krenuli da vide ćerku i tek rođenog unuka

Crna Hronika -
Stojan Denkić (28) vozio „opel korsu“ kojom je udario u betonski stub. I on i njegovi roditelji Nikola (62) i Dušica (55) stradali na licu mesta
1 / 3 Foto: Cile

BEOGRAD - Tri člana porodice Denkić iz Sokobanje poginula su sinoć u udesu koji se dogodio kod skretanja za Vrčin, u smeru ka Beogradu.U nesreći koja se dogodila nešto pre 18 časova automobil „opel korsa“ zaječarskih registarskih oznaka skrenuo je sa auto-puta i udario u betonski stub ispod nadvožnjaka, pa se zatim prevrnuo na krov. Kako saznajemo, za volanom automobila se nalazio dvadesetosmogodišnji Stojan Denkić iz Sokobanje, a osim njega u udesu su nastradali i njegovi roditelji Nikola (62) i Dušica (55).

Prema rečima očevidaca koji su se našli kod naplatne rampe Vrčin, niko nije primetio kako je automobil prošao pored bankine i nakon kočenja po zelenoj površini udario u betonski stub i prevrnuo se. Na lice mesta izašle su službe hitne pomoći i vatrogasci, ali su samo mogli da konstatuju smrt svih putnika. Iz smrskanog automobila izvučena su tela nastradalih. Policija i javni tužilac još uvek utvrđuju kako je došlo do udesa, mada se pretpostavlja da je za nesreću kriv klizav kolovoz i kočenje po beloj liniji. Na ovom delu puta saobraćaj se odvijao otežano gotovo tri sata nakon nesreće koja se dogodila.

Dušica i Nikola Denkić bili su profesori engleskog jezika u Osnovnoj školi „Mitropolit Mihajlo“ u Sokobanji. Nikola Denkić je ranije bio i direktor pomenute ustanove. Poznanici porodice kažu da su u Banji živeli sa sinom, a imaju i stariju ćerku, koja je udata i ne živi s njima. Denkići su se pre kobnog udesa najverovatnije uputili u Beograd, u posetu ćerki i novorođenom unuku.

Kobna krivina kod VrčinaDESETINE POVREĐENIHNa ovom delu auto-puta saobraćajne nesreće su veoma česte, a pretpostavlja se da je razlog krivina nakon koje vozači ne isprave automobil. Da podsetimo, ovde je u proteklih nekoliko godina zabeležen veći broj udesa. Vinovnici sudara su uglavnom bili autobusi, u kojima se nalazilo i na desetine povređenih putnika. Pre nekoliko godina poznati glumac Dragan Vujić Vujke je ovde imao saobraćajku, od koje se dugo oporavljao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track