SMRT TROČLANE PORODICE KOD VRČINA: Išli su da praznik provedu sa ćerkom i unukom!

Tragedija familije Denkić

SMRT TROČLANE PORODICE KOD VRČINA: Išli su da praznik provedu sa ćerkom i unukom!

Crna Hronika -
Nikole Denkića (62), nastavnika engleskog jezika u OŠ „Mitropolit Mihailo“ u Sokobanji. Nikola, Dušica (55) i Stojan (28) poginuli su u nedelju uveče

SOKOBANJA - Nikola, Dušica i njihov sin Stojan išli su u Beograd kako bi praznike proveli sa ćerkom i njenom tek rođenom bebom. Nije im se dalo...Ovo je za Kurir rekla koleginica Nikole Denkića (62), nastavnika engleskog jezika u OŠ „Mitropolit Mihailo“ u Sokobanji.

Nikola, Dušica (55) i Stojan (28) poginuli su u nedelju uveče, kad su kod skretanja za Vrčin „opel korsom“ udarili u betonski stub, a potom se prevrnuli.- Deca su obožavala Nikolu. Bio je divan čovek. Koliko se samo radovao kad je dobio unuku - priča Nikolina koleginica.Denkićeva supruga Dušica takođe je predavala engleski jezik, ali u gimnaziji.- U novembru je otišla u penziju, a u isto vreme je postala i baka. Bila mi je dobra prijateljica, uvek spremna da pomogne i da me posavetuje. Ova tragedija ostaviće trag na svima nama - kaže profesorka koja je radila s Dušicom.Dušičin i Nikolin sin Stojan završio je gimnaziju, a potom i Pravni fakultet.(Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track