ISPOVEST ELITNE PROSTITUTKE: Makro me tukao jer nisam htela da spavam sa trojicom!
Foto: Think

Tri godine radila za makroa Mimi Oro

ISPOVEST ELITNE PROSTITUTKE: Makro me tukao jer nisam htela da spavam sa trojicom!

Crna Hronika -
Mihajlo Maksimović mi je svašta obećavao i uveo me u posao, a onda su nastupile godine ucena i torture, priča Tamara

- Mihajla sam upoznala 2008. godine u jednom noćnom klubu i, kad sam počela da radim za njega, proživela sam pravi pakao. Obećavao mi je kule i gradove, a kad sam mu saopštila da napuštam prostituciju, morala sam da mu isplatim 20.000 evra - ovo je u ispovesti za Kurir otkrila Tamara (prezime poznato redakciji) koja je tri godine radila za makroa Mihajla Maksimovića. Kralj srpske elitne prostitucije je pod istragom zbog sumnje da je organizovao mrežu od nekoliko desetina devojaka u okviru koje je nedavno uhapšena i starleta Milica Živanović - Mimi Oro.Lažna obećanja- U ovo sam ušla pre pet godina jer mi je bio potreban novac. Mihajla sam upoznala u klubu u kojem sam radila kao go-go igračica. Bio je fin i slatkorečiv, a izgledao je kao dobar čovek. Obećavao je svašta, tvrdio da ću maksimalno biti zaštićena. Govorio mi je da sam prelepa i da će klijenti otkinuti za mnom, što će mi doneti odličnu zaradu - kaže Tamara i kroz suze nastavlja:- Pokazao mi je fotografije prostitutki koje rade za njega. Sve su bile lepe i delovalo je kao da su zadovoljne. Pristala sam. Nakon toga kreće pravi pakao. On je dogovarao s kim ću se viđati. Trebalo je da za veče spavam samo s jednim muškarcem, ali dešavalo se da moram da odradim trojicu - priseća se devojka.

Makro... Mihajlo Maksimović
Makro... Mihajlo Maksimović

Čupao me za kosuTamara objašnjava da je dogovor bio da klijente seksualno zadovolji po dogovorenoj ceni.- Međutim, oni su tražili i oralno, maltretirali su me i iživljavali se, a kad bi prošlo plaćeno vreme, ne bi me puštali. Lupali su mi šamare jer su želeli još. Žalila sam se Mihajlu, koji me nije zaštitio, već mi je davao manje novca ili me je tukao - ističe Tamara.Ona tvrdi da joj je Maksimović tražio novac da izađe iz posla.- Tri godine sam radila za njega i to su bili najgori dani. Ucenjivao me je, maltretirao, čupao za kosu, a kad sam mu saopštila da ga napuštam, pretio je, udarao me i govorio mi da ne mogu tek tako da odem. Tražio mi je 20.000 evra. Iako sam mu dala novac, jedva sam se izvukla - kaže ova očajna devojka.

Pod istragom... Mimi Oro
Pod istragom... Mimi Oro

Maksimovićev klijentI ZVEZDA „GRANDA“ NA SPISKUJedan poznati pevač „Zvezda Granda“ (ime poznato redakciji) bio je jedan od klijenata Mihajla Maksimovića. Iako je estradni umetnik u skladnom braku, usluge njegovih dama koristio je dok mu je žena bila u drugom stanju.

PregovoriPROSTITUTKA ZAŠTIĆENI SVEDOK?!Policija pregovara s jednom od devojaka koje su radile za Maksimovića. Ponuđeno joj je da bude svedok-saradnik ako otkrije sve što zna o njegovom lancu elitne prostitucije na relaciji Srbija - Crna Gora. Ona je već saslušana u beogradskoj policiji.

ČinjeniceUHAPŠENO PET DEVOJAKA- Mihajlo Maksimović je biznis počeo pre 10 godina s jednom ženom iz Albanije- Policija je kod njega nedavno našla laptop s podacima o elitnom prostitutkama- Uhapšeno je pet devojaka, među kojima i starleta Milica Živanović zvana Mimi Oro- Među klijentima su poznati sportisti i biznismeni, među prostitutkama manekenke, voditeljke, pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja