TRAGEDIJA NA SKIJALIŠTU U KOLAŠINU: Mladić (24) umro od posledica pada
Foto: Reuters

Nesreća na ukrštanju ski staza

TRAGEDIJA NA SKIJALIŠTU U KOLAŠINU: Mladić (24) umro od posledica pada

Crna Hronika -
S obzirom na to da Stevan Božović nije imao vidljivih povreda iz kolašinske Hitne pomoći nisu nas odmah obavestili o tom slučaju. Za sada vam mogu kazati da je preminuo u KC, najverovatnije, od povreda zadobijenih na skijalištu, kazao osnovni državni tužilac Vojislav Grujić

KOLAŠIN - Podgoričanin Stevan Božović (24) preminuo je u Kliničkom centru od povreda zadobijenih na stazama Ski centru Kolašin 1450.

Kako je kazao osnovni državni tužilac Vojislav Grujić, Božović je iz kolašinske Hitne pomoći prebačen u KC, gde je umro nešto posle 16 sati juče popodne.

"S obzirom na to da Božović nije imao vidljivih povreda iz kolašinske Hitne pomoći nisu nas odmah obavestili o tom slučaju. Za sada vam mogu kazati da je preminuo u KC, najverovatnije, od povreda zadobijenih na skijalištu", rekao je on.

Direktor Ski centra Boban Šćepanović nije želeo da komentariše nesreću na Bjelasici. Prema nezvaničnim informacijama, Božoviću je na skijalištu ukazana pomoć, a zatim je kombijem Ski centra prevezen do Hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je pao na ukrštanju staza 1 i 2.

( Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track