PREGAZIO DEVOJKE U SURČINU: Uhapšen vozač (57) koji je autom udario učenice (17) pa pobegao!

Kurir saznaje

PREGAZIO DEVOJKE U SURČINU: Uhapšen vozač (57) koji je autom udario učenice (17) pa pobegao!

Crna Hronika -
Najpre se sumnjalo da je za volanom bio devetnaestogodišnji mladić, međutim u međuvremenu je utvrđeno da postoji osnovana sumnja da je za volanom bio D. V. (57)

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su večeras vozilo „seat“ beogradske registracije, kao i vozača D. V. (57) iz Surčina, za koga se sumnja da je 12. januara ove godine, oko 21 sat u Skopljanskoj ulici u Surčinu naleteo na grupu tinejdžera i tom prilikom teško povredio dve maloletnice, stare 17 godina, saznaje Kurir!

Najpre se sumnjalo da je za volanom bio devetnaestogodišnji mladić, međutim u međuvremenu je utvrđeno da postoji osnovana sumnja da je za volanom bio D. V.!

Sara Marjanović (17), učenica srednje Medicinske škole, i njena drugarica Milicu Spirić (17) pregažene su u Skopljanskoj ulici u Surčinu kada je na njih naleteo vozač automobila i pobegao!Sara je posle ukazane pomoći u KBC Zemun puštena na kućno lečenje. Njoj je polomljen palac, povređena trtična kost i ima ogroman podliv na oku. Milica je zbog teških povreda zadržana u bolnici i nalazi se u veštačkoj komi.Njeni i Miličini drugovi su zapomagali i jaukali.- Svi smo se mnogo uplašili. Tresli smo se od straha. Srećom, ubrzo je naišao jedan čovek automobilom i odvezao nas u bolnicu. Milica je i dalje bila bez svesti, povraćala je u kolima... Onda su je odveli na skener, mislim da ima nagnječenje mozga. Samo da se ona što pre oporavi - priča zabrinuta drugarica.Uskoro opširnije...VOZAČ POKOSIO DVE DEVOJČICE: Pregazio nas je i pobegao, Milica se nije pomerala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track