U BEOGRADU UHAPŠENO ČETVORO: Pali zbog kilograma skanka i milion dinara
Foto: Nemanja Pancic

Dolijali dileri droge

U BEOGRADU UHAPŠENO ČETVORO: Pali zbog kilograma skanka i milion dinara

Crna Hronika -
Pretresom tri lokacije koju su dileri koristili pronađen je i novac, više mobilnih telefona, vagica za precizno merenje droge i kese za pakovanje opijata

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je danas četiri osobe i pronašla oko kilogram modifikovane opojne droge marihuane "skank", oko 3.000 evra i elektronsku vagicu za precizno merenje sa tragovima opojnih droga.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su: B.M.(30), M.M. (23), N.J. (23) i N.M. (28) iz Beograda, saopštio je MUP.

Sumnja se da je B.M. organizovao grupu lica, koju čine N.M., M.M.,i N.J., radi prodaje opojnih droga marihuane i amfetamina. Prilikom pretresa N.J., pronađen je oko 1 kilogram modifikovane opojne droge marihuane, tzv. "skank", a pretresom tri lokacije, koje su koristila navedena lica, pronađeno je 2.980 evra, više mobilnih telefona, jedna elektronska vagica za precizno merenje sa tragovima opojne droge marihuane i kofeina kao i kese koje služe za pakovanje opojnih droga.

Ukupna vrednost zaplenjene robe je oko 1.000.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track