Nisam pipkao svoje učenice!

Profesor osumnjičen za pedofiliju tvrdi da je nevin

Nisam pipkao svoje učenice!

Crna Hronika -
Profesor je zavlačio ruke pod njihovu odeću, pipkao ih po grudima i genitalijama, a one su pokušavale da se brane - kaže izvor Kurira
BEOGRAD - Ostaje u pritvoru!
- Tačno je da sam posle odlaska u penziju deci davao privatne časove matematike, ali nikad nisam ni pomislio da dodirujem te devojčice. Nisam to radio!
Ovim rečima, kako Kurir nezvanično saznaje, profesor matematike u penziji Miladin Đ. (66), koji se sumnjiči za bludničenje nad šest 14-godišnjakinja, izneo je svoju odbranu pred istražnim sudijom Višeg suda u Beogradu.
- Posle saslušanja osumnjičenom profesoru određen je pritvor do 30 dana - kaže izvor Kurira iz beogradske Palate pravde. Prema nezvaničnim informacijama, šest devojčica već je saslušano u policiji.
- Sve su ispričale identičnu priču - profesor je koristio priliku kad su ostajali nasamo u stanu. Kako tvrde, zavlačio je ruke pod njihovu odeću, pipkao ih po grudima i genitalijama, a one su pokušavale da se brane - kaže izvor Kurira. Kako navodi, sve je otkriveno kad su roditelji jedne od njih prijavili slučaj policiji.
Miladin Đ., bivši direktor dve beogradske osnovne škole, sumnjiči se da je od oktobra 2010. do aprila ove godine bludničio nad šest devojčica.
(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track