KARAMBOL KOD TRSTENIKA: U filmskom sudaru 5 automobila povređeno četvoro
Foto: Fonet/Ilustracija

Čudom živi u ataru sela Odžaci

KARAMBOL KOD TRSTENIKA: U filmskom sudaru 5 automobila povređeno četvoro

Crna Hronika -
Do nezgode je došlo kada je “mercedes” prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa “pežoom”, a zatim udario u “fijat multipla”. Za to vreme, “pežo” se od siline udara okrenuo oko svoje ose i sudario sa “fijatom stilom” i “opelom”

TRSTENIK - Četiri osobe od kojih jedna teže povređeni su u sabraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 18 sati u selu Odžaci kod Trstenika.

Do nezgode je došlo kada je automobil marke “mercedes” prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa vozilom “pežo”, pišu Novosti. Vozač “Mercedesa” je nastavio kretanje i udario u auto “Fijat multipla”. Za to vreme, “pežo” se od siline udara okrenuo oko svoje ose i sudario sa druga dva vozila koja su bila na putu: “fijat stilom” i “opelom”.

Kako se saznaje, teže je povređena putnica u “fijatu multipla”, dok su lake telesne povrede zadobili vozač u istom autu, ali i vozači “mercedesa” i “fijat stila”. Povređen su zbrinuti u Opštoj bolnici. Uviđaj su izvršili pripadnici MUP iz Krupševca po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca u Trsteniku.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track