GORNJI MILANOVAC: Muškarac (45) umro za volanom u toku vožnje
Foto: Zorana Jevtić

Vozilo sletelo u kanal

GORNJI MILANOVAC: Muškarac (45) umro za volanom u toku vožnje

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je Arsenijević koji je vozio golf prema regionalnom putu Gornji Milanovac - Požega iznenada prešao u suprotnu saobraćajnu traku i zaustavio se u kanalu. Radnici koji su pritrčali da pomognu kažu zatekli su vozača nagnutog na jednu stranu kao da je zaspao

GORNJI MILANOVAC - Na lokalnom putu u selu Koštunići na padinama Suvobora u toku vožnje preminuo je Aleksandar Arsenijević (45) iz Čačka, rečeno je u policiji.On se kretao putničkim vozilom "golf" prema regionalnom putu Gornji Milanovac - Požega i jednog trenutka automobil je prešao u suprotnu saobraćajnu traku i zaustavio se u kanalu pored saobraćajnice.

Sve su to gledali radnici u Čekovića mlinu, koji se nalazi u neposrednoj blizini, i potrčali da vide šta se dogodilo, kada su zatekli vozača "da se nagnuo na jednu stranu kao da je zaspao".

Kako je izjavio Dejan Čurlić (33) otvorili su vrata i uhvatili ga za ruku kada su shvatili da nema puls posle čega su pozvali hitnu pomoć i policiju.

"Lekar je konstatovao smrt, a automobil nije ni ogreban jer je kanal bio mali, a motor se ugasio", rekao je Čurlić. Arsenijevićeva rodbina kaže da nije nikada bolovao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track