Stefanović: Intenzivno tragamo za ubicom Velibora Dunjića
Foto: Dado Djilas

Ministar policije o dva nerešena slučaja

Stefanović: Intenzivno tragamo za ubicom Velibora Dunjića

Crna Hronika -
Na slučaju Beko sada radi novi načelnik beogradskog UKP-a Dragan Kecman i imam poverenja u tog čoveka, rekao je ministar

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u subotu da policija intenzivno traga za ubicom vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića, kao i osobom koja je pokušaja ubistvo biznismena Milana Beka.

"U slučaju Dunjić je uhapšeno više saučesnika, a za ubicom čiji je identitet poznat se intenzivno traga. Na slučaju Beko sada radi novi načelnik beogradskog UKP-a Dragan Kecman i imam poverenja u tog čoveka. Mislim da već čine sve što je u njihovoj moći da se počinioci otkriju", rekao je Stefanović.

Policija je ranije uhapsila Z. V.(50), J. K.(25) i M. M.(27) zbog sumnje da su pomogli osumnjičenom za ubistvo Velibora Dunjića.

O pitanju poslanika Partije za demokratsko delovanje (PDD) Šaipa Kamberija o vraćanju spomenika Oslobodilačkoj vojsci Preševa, Bujanovca i Medveđe, ministar je istakao da Srbija nikad neće podržati bilo kakav teroristički čin.

"Bilo bi skandalozno dozvoliti da se postavi spomenik ljudima koji su ubijali naše policajce", naveo je Stefanović.

Komentarišući izjavu lidera Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisa Tadića da je ta partija odbila ulazak u Vladu Srbije, Stefanović je podsetio da unutar vlade nikada nije bilo razgovora o bilo kakvom dolasku novih političkih stranaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track