SUROVO UBISTVO U BATAJNICI Muž mi je rekao: „Otkinuo mi je nos“ i umro!

Žena ubijenog vozača

SUROVO UBISTVO U BATAJNICI Muž mi je rekao: „Otkinuo mi je nos“ i umro!

Crna Hronika -
Steva mi je umirao na rukama, nisam mogla da ga spasem, kaže Nena Katilović

BEOGRAD - Stevan mi je umirao pred očima, monstrum ga je unakazio ni zbog čega! Bila sam nemoćna da mu pomognem... Poslednje što mi je rekao bilo je: „Dušo, otkinuo mi je nos“ - kaže Nena Katilović, supruga Stevana Katilovića (35), koga je nepoznati napadač mačetom ili nožem iskasapio nasred ulice u Batajnici.Nesrećnom čoveku odsečen je nos, imao je ranu u preponi i iskrvario je do dolaska Hitne pomoći. Policija i dalje intenzivno traga za napadačem, koji, prema opisu Kurirove sagovornice i jedinog očevica, ima oko 50 godina.Dozivala pomoć- Krenuli smo poslom do grada, Steva je zaobišao čoveka koji je bio nasred ulice. Svirnuo mu je, otvorio prozor i doviknuo: „Od tolikog trotoara ideš ulicom.“ Napadač se naljutio i opsovao je Stevanu majku i, dok je prilazio kolima, zvao ga da izađe. Ubeđivala sam Stevu da ga pusti i nastavi, međutim, taj čovek je već došao do prozora i kroz njega ga udario rukom - objasnila je Nena za Kurir.Ona dodaje da je taj udarac iznervirao Katilovića, pa je izašao iz kola.- Potukli su se na ulici i, dok sam izašla iz kola, njih dvojica su već bili na asfaltu. Preko Stevana su bile noge napadača. Pokušavala sam da mu pomognem da ustane, a on se držao za nos i poslednje što mi je rekao bilo je: „Dušo, otkinuo mi je nos“, a potom je počeo da se guši - kazala je jecajući nesrećna žena.

Ona je objasnila da je Stevan sve vreme bio na kolenima i da nije ni primetila da ima povredu i na preponama.- Počela sam da vičem, dozivala pomoć, molila ljude da zovu Hitnu. Tada mi je prišao komšija, pokušavala sam Stevi da otvorim vilicu da mu olakšam disanje, a iz usta mu je liptila krv. Znala sam da umire, a nisam mogla da mu pomognem. Oko 25 minuta kasnije stigla je policija, ali ne i Hitna pomoć. Trebalo im je oko pola sata i, kada su stigli, konstatovali su smrt - rekla je Nena.Otišao krvavih rukuPrema njenim rečima, dok se ona borila za Stevanov život, ubica je krvavih ruku pobegao u nepoznatom pravcu.- Ima oko 50 godina. Izgledao je kao klošar, nosio je „vijetnamku“. Ne znam da li je imao kapu, ali primetila sam da ima špicastu i zaraslu bradu. U rukama je nosio veću platnenu torbu tamnije boje. Iz glave mi ne izlazi slika u kojoj on u desnoj ruci drži krvavu belu kesu, u koju je verovatno sakrio sečivo, nož ili mačetu, nisam uspela da vidim - objasnila je naša sagovornica.Policija traga za ubicom.- Proveravamo snimke sigurnosnih kamere, za koje se pretpostavlja da su snimile ubicu - rekao je izvor Kurira.

UBICA NOSI VIJETNAMKU- star oko 50 godina- nosi jaknu „vijetnamku“- ima špicastu, zaraslu bradu- sa sobom nosi veću platnenu torbu tamne boje

PsihologPARANOIDNA LIČNOSTPsiholog Aleksandar Šibul navodi da je ubica verovatno paranoidna ličnost, kao i da očekuje da će ubrzo biti uhapšen jer takve osobe nisu sposobne da se dugo kriju.- Verovatno je došlo do gubitka svesti, u žrtvi je video neprijatelja i bez kontrole je odreagovao, životinjski - objasnio je Šibul i dodao da on već neko vreme živi u paranoji.

HronologijaKOBNE SVAĐE- oktobar 2014. Srđan Aleksić (44) ubio je Ljubišu Nikolića (53) zbog svađe kod Vranja- oktobar 2013. Žandarm Stanko Stojanović (31) pucao je na Nišlijku Anu D. (35) jer je vozila sporo i ranio je- oktobar 2011. Vozač „fijata“ pucao na vozača kombija jer ga je isekao na semaforu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track