ISKASAPIO DRUGA ZBOG 5.000 EVRA: Ubacio telo u zamrzivač, policajci ga našli pomoću signala!

MONSTRUOZNO: Milan Grujičić ubio Pavela Anku

ISKASAPIO DRUGA ZBOG 5.000 EVRA: Ubacio telo u zamrzivač, policajci ga našli pomoću signala!

Crna Hronika -
Nesrećni starac otišao je u kuću ubice kako bi kupio nameštaj. Nosio je 5.000 €, pa se veruje da je zbog toga ubijen

BELA CRKVA - Milan Grujičić (39) iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je ubilo, pa iskasapio Pavela Anku (75) iz sela Grebenac.

Delovi tela svirepo usmrćenog čoveka pronađeni su u Grujičićevoj kući, u njegovom zamrzivaču. Pretpostavlja se da je motiv zločina novac.Stravičan zločin umnogome liči na monstruozno ubistvo beogradskog biznismena Draga Mašulovića, pa inspektori veruju da su ubice na osnovu tog slučaja dobili ideju kako da se reše tela žrtve. Oni su posle svađe iz pištolja ubili Anku, a telo isekli motornom testerom.

Sin prijavio nestanak- Da bi prikrio zločin, telo je stavio u kese, pa u zamrzivač. Najverovatnije je čekao pogodnu priliku da se otarasi leša iskasapljenog Pavela - kaže izvor Kurira iz istrage.Pavel Anka poslednji put je viđen 9. februara oko 15 sati. Njegov nestanak policiji je 13. februara prijavio njegov sin.- Policija je odmah krenula u potragu. Proverom telefonskih poziva utvrđeno je da je Pavel dolazio kod Grujičića. On je zbog toga juče saslušan, priznao je da je Pavel bio kod njega, ali da je otišao i da ne zna šta je s njim. Čak im je rekao: „Evo, dođite i kod mene kući pa vidite da nemam veze s Pavelovim nestankom“ - kaže naš sagovornik i dodaje da je Pavel Anka imao firmu u Rumuniji koja se bavila PVC stolarijom.Policajci su ubrzo došli u kuću osumnjičenog, ne sluteći šta će naći.- Čim su policajci došli, Grujičić se uznemirio. Ubrzo su otvorili zamrzivač i u njemu zatekli crne kese s mesom. Pitali su ga: „Šta je ovo?“, a on im je mrtav hladan odgovorio: „To je Pavel!“ Svi su se šokirali u tom trenutku. Pretresom dvorišta osumnjičenih nađen je žrtvin automobil „ford“, koji je takođe bio isečen na delove - navodi naš izvor.Sin ubijenog, koji se takođe zove Pavel, kaže da je njegov otac 9. februara došao iz Rumunije i da je otišao da se vidi s Grujičićem.

Jezivo... Forenzičari iznose raskomadani leš
Jezivo... Forenzičari iznose raskomadani leš

- Trebalo je da se nađu kako bi otac pogledao i kupio neki starinski nameštaj. Sa sobom je nosio 5.000 evra. Međutim, otac se nije vratio kući i otad mu se gubio svaki trag - rekao je sin Pavel.Hteo da kupi kolaKomšinica Vesna P. kaže da je Grujičić mogao da ubije Anku jedino zbog novca.- Ne znam koji bi drugi motiv mogao da ima. Milan nam se žalio da je prodao automobil i da nema novca da kupi drugi. Bio je kod nas na kafi 14. februara uveče. Moj suprug mu je pomenuo kako nema Pavela, ali da će ga policija naći na osnovu mobilnog. Milan se uznemirio i izleteo iz kuće bez pozdrava - rekla je komšinica svirepog ubice.

ČinjeniceKAKO SE DOGODILO UBISTVO- Pavel Anka 9. februara odlazi kod Milana Grujičića- Grujičić ubija Anku pištoljem- Telo ubijenog seče testerom i pakuje u kese- Policija dobija informaciju da je Anka bio kod Grujičića- Grujičić na saslušanju priznaje da ga je Anka posetio, ali da ne zna šta je s njim- Policija pretresa kuću Milana Grujičića- U zamrzivaču nađeni delovi iskasapljenog tela- Napadač uhapšen

Trgovina ljudimaU SRBIJI BEZ PREKRŠAJA, ROBIJAO U RUMUNIJIMilan Grujičić u Srbiji nije imao krivični dosije, pa čak ni saobraćajni prekršaj.- U Rumuniji je bio osuđivan zbog trgovine ljudima - kaže izvor Kurira.Kako saznajemo, Grujičić je ranije bio oženjen jednom Rumunkom, ali se razveo od nje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja