Najnovije vesti

HOROR NA ZRENJANINSKOM PUTU: Razvozio hleb pa udario u šleper
Foto: KURIR

Saobraćajna nesreća

HOROR NA ZRENJANINSKOM PUTU: Razvozio hleb pa udario u šleper

Crna Hronika
Udes se dogodio kod broja 159. Uviđaj je u toku, a trenutno su u zastoju autobusi na linijama 85, 101, 107 i 109

BEOGRAD - U nesreći koja se dogodila jutros na Zrenjaninskom putu kod broja 159 poginuo je vozač kombija. Do nesreće je došlo kada su se sudarili pekarski kombi iz Pančeva i šleper. Zrenjaninski put bio je zatvoren za saobraćaj duže vremena pa je usled toga nastao veliki zastoj..

 

U stravičnoj nesreći poginuo je radnik pančevačke pekare, muškarac od oko 30 godina. To se dogodilo jutros, oko 5.20 časova na Zrenjaninskom putu. On je preminuo usled teških povreda, a kako Kurir nezvanično saznaje reč je o radniku na određeno vreme koji se zaposlio tek pre mesec dana.

 

Zbog tog udesa, u zastoju su bila vozila javnog gradskog prevoza na linijama 85, 101, 107 i 109, rekao je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković.

 

Otklonjen zastoj: Autobusi 85, 101 i 106 ponovo saobraćaju

Zastoj na Zrenjaninskom putu je otklonjen, pa vozila javnog gradskog prevoza na linijama 85, 101 i 106 ponovo saobraćaju, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dejan Vuković. Saobraćaj je na Zrenjaninskom putu počeo da funkcioniše u 7.45 časova, a obavlja se u oba smera i za sada usporeno, uz propuštanje od strane policije, jer se još na licu mesta nalaze vozila koja su učestvovala u udesu, objasnio je Vuković. Zbog sudara kombija i šlepera u kojem je poginuo vozač kombija od 5.20 do 7.45 časova na Zrenjaninskom putu u Beogradu u zastoju su bila vozila javnog gradskog prevoza na pojedinim linijama.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...