Najnovije vesti

GLUMICA PRIZNALA DVOSTRUKO UBISTVO: Majka me kinjila ceo život, baka ništa nije kriva!
Foto: Facebook

Saslušana Teodora Viktorović

GLUMICA PRIZNALA DVOSTRUKO UBISTVO: Majka me kinjila ceo život, baka ništa nije kriva!

Crna Hronika
Osumnjičena izjavila da joj je tog jutra „pukao film“ zbog majke Ljiljane Đukić, ali da se kaje, a naročito zato što je ubila baku Ivanku

BEOGRAD - Glumica Teodora Viktorović (39) priznala je juče na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu da je u stanu u Mileševskoj ulici satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku (91).Kako Kurir nezvanično saznaje, ona je rekla da ju je majka Ljiljana celog života kinjila, vređala, ponižavala i maltretirala, ali da se kaje zbog zločina koji je počinila!Sve vreme plakala- Kajem se, teško mi je, naročito zbog bake! Ona nije bila ništa kriva - izjavila je, kako Kurir nezvanično saznaje, Teodora Viktorović na saslušanju, tokom kojeg je neprekidno plakala.Teodora, koja je mučki ubila dve žene satarom, rekla je da se veče uoči zločina posvađala s majkom. Ujutru je njen muž Borislav Stamenkov odveo njihovog trogodišnjeg sina u obdanište, a ona je ustala da podgreje mleko za mlađe dete. Tada je, kako je rekla, majka iz kreveta počela da viče na nju jer ju je probudila.- Tada mi je pukao film. Uzela sam sataru i udarila majku, koja je ležala u krevetu, nekoliko puta - opisala je ona stravičan zločin.Zbog čega je krvavi pir nastavila i na isti način ubila i baku Ivanku, koja je spavala u drugoj sobi, nije mogla da objasni. Kako je navela, kad je shvatila šta se dogodilo, uzela je sataru i zatvorila se u kupatilo, gde je ispila veliku količinu alkohola i lekova.Tokom saslušanja, na koje je privedena sa VMA, Teodora Viktorović je izjavila i da njen suprug, koji je uhapšen zajedno s njom, nije bio u stanu kad je počinila dvostruko ubistvo.Borislav Stamenkov, koji je saslušan posle nje, potvrdio je da o zločinu ne zna ništa i da je tog jutra, pošto je odveo dete u vrtić, ponovo legao u krevet.Probudila ga vriska- Probudila me je Teodorina vriska. Vikala mi je: „Sve sam ih pobila, zovi policiju!“ Kad sam ušao u dnevnu sobu, video sam krvavu Ljiljanu - ispričao je, kako Kurir nezvanično saznaje, Borislav Stamenkov, koji nije znao da objasni kad se zločin dogodio.Teodori Viktorović određen je pritvor do 30 dana, dok je njen suprug pušten da se brani sa slobode.

Olivera Viktorović ĐuraškovićZBOG DECE SAM PREKINULA KONTAKT S NJOMGlumica Olivera Viktorović Đurašković, Teodorina tetka, kaže da s njom nije u kontaktu od 16. decembra 2006.- Pre toga sam joj dosta pomagala i trudila se da joj nađem posao, ali tada sam prekinula svaki kontakt kako bih zaštitila svoju decu. Mnogo mi je teško... Ona je imala problema, a nisam želela više da kontaktiram s njom jer sam videla da nema svrhe - kroz suze nam je rekla Olivera.Radio u „Pevaj, brate“VASIĆ: NE POZNAJEM GAKako nezvanično saznajemo, veče uoči zločina Stamenkov je bio u Novom Sadu, gde je radio rasvetu za predstavu „Pevaj, brate“. Jedan od glumaca iz ove predstave Milan Vasić, međutim, kaže da ne poznaje Vasića.Taj čovek je bio s nama? Ne znam ko je to, ne poznajem ga. Nije naš radnik, mi imamo najbolje radnike na svetu - rekao je za Kurir Vasić.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...