UBISTVO DEVOJKE NA MEDAKU: Došla je nasmejana u klub, kasnije je ubijena!
Foto: Dragana Udovicic

Krvavi vikend na beogradskom asfaltu

UBISTVO DEVOJKE NA MEDAKU: Došla je nasmejana u klub, kasnije je ubijena!

Crna Hronika -
Jezivo: Aleksandra A. (23) brutalno prebijena i preminula od teških povreda, nesrećnu devojku nepoznati mladići izbacili iz automobila u pokretu i otišli

BEOGRAD - Aleksandra A. (23) brutalno je ubijena u noći između petka i subote u Beogradu. Nesrećnu devojku sa smrskanom glavom nepoznati mladići izbacili su iz kola ispred zgrade Hitne pomoći i pobegli. Iste noći Tanju N. (40) na Voždovcu pogodio je zalutali metak u nogu, dok je Klara M. (23) upucana u obe noge. Obe žene su van životne opasnosti.Aleksandra A. ostavljena je oko 3.15 na ulazu u zgradu Hitne pomoći.Napukla joj lobanja- Ona je dovezena s teškim povredama glave. Bila je mrtva kad su je dovezli. Pretpostavlja se da je brutalno pretučena palicom ili štanglom. Napadač ju je toliko udarao da joj je glava bila potpuno smrskana - kaže izvor Kurira iz istrage.Nasilnik je potom, kako se pretpostavlja, automobilom dovezao unakaženu devojku i izbacio je iz vozila u pokretu.- Tragamo za nasilnikom i očekujemo da će uskoro završiti iza rešetaka. Zasad nisu utvrđeni motivi ovog brutalnog zločina. Istovremeno, proverava se i da li je neko vozilo prešlo preko devojke, s obzirom na to da na mestu gde je pronađena ima mnogo stakla od šoferšajbne - kaže naš sagovornik.Aleksandra A. je, kako saznajemo, te noći do tri sata ujutru s drugaricom i dvojicom mladića bila u klubu „Bonito“ na Medakoviću.- Bili su veseli, ništa nije ukazivalo na tragediju. Izašli su iz lokala bez ikakvih problema. Kasnije sam od policije koja je došla saznala da je devojka ubijena na parkingu ispred lokala. Mi s tim nemamo nikakve veze - rekla je vlasnica kluba.Vlasnica je tek kasnije saznala da je ubijena devojka ćerka njene prijateljice.- Nisam mogla da je prepoznam, duže vreme je narkoman i totalno se promenila - kaže naša sagovornica.U drugom obračunu, oko tri sata posle ponoći, ranjena je Klara M., koja je s povredama nogu privatnim automobilom dovezena u Urgentni centar.Povređene dve žene- Utvrđujemo u kom je delu grada devojka povređena, kao i motive obračuna. Očigledno je reč o opomeni jer je ranjena u obe noge. Pretpostavlja se da se Klara M. bavila dilovanjem narkotika, pa se proverava da li je eventualno zbog toga napadnuta - kaže naš sagovornik.Samo nekoliko sati ranije, na Voždovcu je zalutalim metkom ranjena Tanja N.- Žena je pogođena u koleno na autobuskoj stanici kod pošte u Darvinovoj ulici. Policija proverava ko je pucao iz oružja i slučajno ranio Tanju N. - kaže izvor Kurira.Prema rečima očevidaca, žena je slučajno ranjena iz vozila u pokretu.Jurili su nekog mladića i ispalili nekoliko metaka, od kojih je jedan pogodio tu ženu - kaže očevidac.

Zalutali metak... Na ovom mestu pogođena je slučajna prolaznica Tanja N.
Zalutali metak... Na ovom mestu pogođena je slučajna prolaznica Tanja N.

Pucnjava vatreni obračun u beogradskom naselju BanjicaPOSLE SVAĐE RANJEN U STOMAK!Predrag K. (21) ranjen je hicima iz pištolja u Bulevaru oslobođenja u Beogradu. Kako saznajemo, Predraga su u petak uveče ispred jedne zgrade na Banjici napala dvojica zasad neidentifikovanih muškaraca, nakon čega je jedan od njih izvadio pištolj i ranio ga u stomak.- Napadači i Predrag K. navodno su se najpre posvađali, a potom i potukli. Jedan od nasilnika tad je Predraga ranio hicem u stomak - kaže izvor Kurira iz istrage.Predrag je prevezen na VMA, a policija traga za napadačima.- Motivi ovog vatrenog obračuna zasad nisu poznati, a daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim napadom - kaže naš sagovornik.Kako nezvanično saznajemo, Predrag K. je odranije poznat policiji.Još jedan napadUBODEN NOŽEM U LEĐANemanja V. (30) povređen je u petak oko 23 sata, kad ga je zasad nepoznati napadač ubo nožem u leđa u Beogradu. Povređeni je privatnim automobilom prevezen u Urgentni centar, a kako saznajemo, mladić nije životno ugrožen. Prema rečima našeg izvora iz istrage, Nemanja V. je policajcima ispričao da je napadnut u Karađorđevom parku, ali da ne zna ko ga je ubo nožem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track