INTERPOLOVA POTERNICA: Državljanin Srbije uhapšen zbog razbojništva
Foto: REUTERS

Privela ga granična policija

INTERPOLOVA POTERNICA: Državljanin Srbije uhapšen zbog razbojništva

Crna Hronika -
K.M. (24) priveden je na međunarodnom graničnom prelazu Skelani kada je utvrđeno da je za njim Interpol Hag raspisao poternicu zbog razbojništva i učešća u kriminalnoj organizaciji

SARAJEVO - Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik uhapsili su državljanina Srbije, nakon što je graničnim proverama utvrđeno da je za njim Interpol Hag raspisao poternicu zbog razbojništva i učešća u kriminalnoj organizaciji, saopšteno je iz Granične policije Bosne i Hercegovine.

Kako je precizirano, uhapšeni 24. godišnji K.M. je kontrolisan kao putnik u vozilu registarskih oznaka iz Srbije na ulazu u BiH, na međunarodnom graničnom prelazu Skelani.Srpski državljanin predat je sudskoj policiji Suda BiH na dalje postupanje, prenela je Fena.

Pripadnici Jedinice granične policije Brčko su na ulazu u BiH na prelazu Brčko uhapsili su državljanina BiH i Srbije J. J, jer je graničnim proverama ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud Bijeljina zbog nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici, nakon čega je predat bijeljinskoj sudskoj policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track