STEFANOVIĆ O KONTROLI LIMUZINA: Za pet dana otkrivena droga i oružje
Foto: Marina Lopičić

Zaustavljeno 14.655 luksuznih vozila

STEFANOVIĆ O KONTROLI LIMUZINA: Za pet dana otkrivena droga i oružje

Crna Hronika -
U okviru ove kontrole napisano je 3.055 saobraćajnih prekršaja i sedam prijava za kršenje javnog reda i mira. Takođe je otkriveno 19 krivičnih dela, zaplenjeno nekoliko komada oružja, a kod devet vozača je pronađena droga, rekao je Stefanović

NIŠ - U okviru kontrole vozila visoke klase od 10. do 15. marta u Srbiji otkriveno je 19 krivičnih dela i zaplenjeno oružje i droga, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas u Nišu.

Ministar je kazao da je u okviru ove kontrole zaustavljeno i provereno 14.655 luksuznih vozila.

"U okviru ove kontrole napisano je 3.055 saobraćajnih prekršaja i sedam prijava za kršenje javnog reda i mira. Takođe je otkriveno 19 krivičnih dela, zaplenjeno nekoliko komada oružja, a kod devet vozača je pronađena droga", rekao je Stefanović na skupu koji je u niškom Narodnom pozorištu organizovao Pokret socijalista Niša.

Stefanović je istakao da je naložio pojačanu kontrolu vozila visoke klase zbog primedbi građana da sabraćajni policajci kontrolišu samo domaća vozila i ostala vozila niže klase.

"Uvidom u izveštaj video sam da to nije baš tako, ali sam naložio posebnu i pojačanu kontrolu da bih dokazao da ćemo apsolutno biti jednaki svi u Srbiji, bez obzira što neko ima novaca da se vozi u skupom automobilu", kazao je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track