UHAPŠENI DILERI U NIŠU: Drogu od policajca sakrio u nosu
Foto: Reuters

Akcija policije

UHAPŠENI DILERI U NIŠU: Drogu od policajca sakrio u nosu

Crna Hronika -
Prilikom hapšenja S.O. policija je u njegovom nosu pronašla najlonski paketić sa 0.60 grama heroina koju je prilikom nailaska policije gurnuo u nosnu šupljinu u nameri da je sakrije

NIŠ - Niška policija uhapsila je šest osoba zbog dilovanja, posedovanja i omogućavanja uživanja narkotika.

U akciji policije uhapšeni su M.S., N.M. i O.J. svi devetnaestogodišnjaci iz Niša, njihovi sugradjani S.O. (30) i Č.I. (19) kao i D.M. (27) iz Svrljiga.

Kako je saopštila Informativna služba Pu Niš, policija je kod njih pronašla 6.2 grama heroina a sumnja se da su već prodali tridesetak grama istog narkotika .

Kako saznajemo M.S. je heroin, koji je nabavljao radi dalje preprodaje, zakopavao u zapuštenim njihvama u niškom naselju Pantelej. Kada bi našao mušteriju, drogu je vadio, prepakivao i prodavao. U preprodaji su mu pomagali N.M. i D.M. kod kojeg je policija prilikom pretresa pronašla 5.60 grama heroina koje je sakrio u paklici cigareta.

O.J. je uhapšen jer je posredovao u kupovini droga tako što je povezao N.M. sa Č.I. i omogućio mu da nabavi narkotike koje su zatim konzumirali u kući osumnjičenog Č.I. Policija je u kod Č.I. pronašla vagicu za precizno merenje i kašike za tragovima heroina.

Prilikom hapšenja S.O. policija je u njegovom nosu pronašla najlonski paketić sa 0.60 grama heroina koji je kupio od D.M. Kako je utvrđeno, on je prilikom nailaska policije drogu gurnuo u nosnu šupljinu u nameri da je sakrije.

Ovo je druga hapšenje dilera narkotika za poslednja tri dana.

U suboutu su uhapšeni M.R. (26) i N.M. (26) jer su u njihovim stanovima inspektori odeljenja za suzbijanje narkomanije pronašli 25 grama kokaina, marihuanu, deset tableta ekstazija, 23 grama amfetamina i dve vagice za razmeravanje narkotika.

(M.M. ) .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track