PLJAČKA USRED DANA U ČAČKU: Taksista, bivši vojni specijalac uhvatio kradljivca torbi

Za nekoliko minuta

PLJAČKA USRED DANA U ČAČKU: Taksista, bivši vojni specijalac uhvatio kradljivca torbi

Crna Hronika -
Taksista Života Sečivanović, nekadašnji pripadnik specijalnih jedinica vojne policije VJ kada je primetio je pljačkaša kako krade ženi torbicu i dao se u poteru za njim i posle kraće jurnjave ga oborio i savladao

ČAČAK - U centru Čačka, u Železničkoj ulici odigrala se juče, u popodnevnim satima, pljačka, ali je lopov brzom intervencijom građana i policije za samo nekoliko minuta uhvaćen.

Prema rečima svedoka, ispred zgrade PIO fonda žena je parkirala automobil, a odmah zatim jedan muškarac je otvorio auto, ukrao torbu i počeo da beži ka kružnom toku kod “Solida”.

Za njim je odmah krenuo taksista Života Sečivanović, nekadašnji pripadnik specijalnih jedinica vojne policije VJ, koji se nalazio u blizini.

“Pljačkaš je utrčao u prolaz između zgrada, i potrčao sam za njim. Došao sam do taksi stanice i tu zatekao patrolu saobraćajne policije, koja je potom krenula u poteru.Pošto sam zapamtio kako izgleda ugledao sam lopova kako trči prema vrtiću u Trnavskoj ulici. Sustigao sam ga i oborio, tada je stigao policajac i stavio mu lisice”, kaže Sečivanović.

Zorica Brkić iz Gornje Kravarice u Dragačevu, koja je opljačkana, bila je šokirana događanjem. Žurila je majci u bolnicu i svratila je do apoteke kako bi kupila lekove, a prestupnik je to iskoristio i ukrao joj torbu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja