KEKA SE VRAĆA U SRBIJU: Pregovori o predaji pri kraju!

Posle 10 godina

KEKA SE VRAĆA U SRBIJU: Pregovori o predaji pri kraju!

Crna Hronika -
Njegov dolazak je obavijen velom tajne, ali izvori su naveli da bi to moglo da se okonča za tri do četiri nedelje

Vođa novobeogradskog klana Dejan Stojanović Keka (41) uskoro stiže u Srbiju. Pregovori oko njegovog dolaska, odnosno oko njegove predaje su pri kraju. Mogao bi da se pojavi i kao svedok na nekoliko suđenja, među kojima je i suđenje protiv Darka Šarića, pišu Večernje novosti.Njegov dolazak je obavijen velom tajne, ali izvori ovog lista su naveli da bi to moglo da se okonča za tri do četiri nedelje.Stojanovića naša zemlja traži zbog sumnje da je počinio tešku krađu, dok je Brazil svojevremeno za njim raspisao poternicu zbog organizovanja krijumčarenja kokaina. Ova crvena Interpolova poternica je pre dve godine povučena.

- Stojanović u Južnoj Americi važi za velikog “bosa”, a neugodan je i kao svedok. zna sve ljude koji su u narko-biznisu sa ovih prostora. Od njega strahuju i srpski i crnogorski i hrvatski kriminalci. U bekstvu je od 2006. i poručio je da jedva čeka da se vrati kući - rekao je izvor.

Prema nekim informacijama, Stojanovićevu odluku da se vrati u Srbiju ubrzale su brojne likvidacije njegovih ljudi na ovim prostorima, ali i po Južnoj Americi, a on je navodno odlučio da pomogne da krivci za njihovu smrt budu privedeni pravdi, pa je odlučio da iznese svoja saznanja i dokaze o njihovim ubicama.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track