Kežman: Baš sam svinja!

Dokazao nekulturu

Kežman: Baš sam svinja!

Crna Hronika -
Ubrzo po izlasku iz ćelije, bivši fudbaler Partizana poslao nam SMS poruku: „Neka me ne zove niko iz smrdljivog Kurira“

BEOGRAD - Vernik, a pije na post!Dan nakon što je izašao iz policijskog pritvora, u kom je proveo osam sati na trežnjenju zbog vožnje u pijanom stanju, bivši fudbaler Partizana Mateja Kežman je izvređao našu redakciju!

- Neka me ne zove niko iz smrdljivog Kurira - napisao je Kežman u SMS poruci kao odgovor na molbu da nam objasni šta se to desilo u noći između nedelje i ponedeljka.

A šta se desilo?

Kežmana je u ponedeljak, oko dva sata posle ponoći, kod Ortopedske klinike „Rudo“ zaustavila saobraćajna policija.

- Saobraćajci su tražili od Kežmana da duva u alko-metar, ali je najpre tvrdio da ništa nije pio, a onda je čak i odbio da posluša zahtev policajaca! Zbog toga je kolima saobraćajne policije prevezen na VMA, gde mu je izmereno 1,3 promila alkohola u krvi. Odmah je prevezen u stanicu policije na trežnjenje, a pušten je u 10.25. Patrola ga je odvezla do Ljermontovljeve, gde mu je bio parkiran automobil - rekao je izvor Kurira.

Kežman je po izlasku iz ćelije isključio mobilni telefon, ali je bio malo govorljiviji na Fejsbuku. Na svom profilu je napisao:

- Dosta je bilo!! Mateja, svinjo!! Hoću svoj život nazad! Dođe i to jutro kad se probudiš i kažeš sebi: „Svinjo jedna, dosta je!!“

Zašto je sebe nazvao svinjom, to zna samo Mateja Kežman.

I treba da me uhapsite

Kako Kurir saznaje, ovo nije prvi put da je Kežman vozio pod dejstvom alkohola!

- Pre nekoliko dana uhvaćen je za volanom sa 0,6 promila alkohola! Tada se izvukao, ali u nedelju je policajac bio neumoljiv. Kežman je u početku bio grub prema njemu, ali posle se izvinjavao. Rekao je: „Ko mi je kriv što privatne probleme rešavam alkoholom“, a kad mu je na VMA izmereno 1,3 promila, policajcima koji su ga vodili u pritvor rekao je: „I treba da me zatvorite“ - rekao je izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja