MONSTRUM IZ JAGODINE SVE PRIZNAO: Ženi smrskao 16 rebara i lobanju pred dvoje dece!
Foto: Rtv Pink

Novi detalji istrage stravičnog zločina

MONSTRUM IZ JAGODINE SVE PRIZNAO: Ženi smrskao 16 rebara i lobanju pred dvoje dece!

Crna Hronika -
Stevan Kojić se iživljavao nad suprugom Žaklinom sve dok nije umrla, u stanu bili sin i ćerka

JAGODINA - Gde mi je mama? Neka dođe moja mama - neprestano ponavlja trogodišnja M. K., ćerka Žakline Kojić (26), koju je nasmrt pretukao suprug Stevan (29). Devojčica i njen jedanaestomesečni brat jedini su svedoci brutalnog zločina u njihovom stanu u Jagodini.Stevan Kojić, koji je nedavno sa suprugom gostovao u emisiji „DNK“ na TV Pink jer nije verovao da su deca sa Žaklinom njegova, u četvrtak uveče posle svađe nasrnuo je na Žaklinu, davio je i šutirao, polomio joj 16 rebara i smrskao lobanju!

Deca zamazana krvlju- Obdukcijom je utvrđeno da je Žaklini lobanja bukvalno bila smrskana. Koliko ju je Stevan krvnički udarao govori i to što su mu ruke bile modre od batinanja. Žaklina je ležala u lokvi krvi, a tragovi su bili po celom stanu. Nesrećna žena se najverovatnije i ugušila u sopstvenoj krvi jer joj je curila iz nosa, glave i ušiju. Prizor u stanu bio je jeziv! Mališani su sve čuli, a moguće je i da su videli kako im otac ubija majku - kaže izvor Kurira iz istrage.Devojčica je bila umazana krvlju, ali zasad nije utvrđeno da li je ulazila u prostoriju u kojoj joj je majka brutalno prebijena ili je Stevan eventualno nosio decu u naručju i umrljao ih majčinom krvlju. Mališani su u trenutku ostali bez oba roditelja, a brigu o njima preuzeli su Žaklinini roditelji.Komšije kažu da su se Žaklina i Stevan doselili kad je ona bila trudna s dečakom i da ju je svakodnevno tukao.- Tukao ju je pred decom, uvek je bila oblepljena flasterima. I trudnu ju je udarao. Devojčica je dolazila kod mene i govorila mi: „Bako, tata bije mamu.“ Htela sam da zovem policiju, ali mi Žaklina nije dala - priča komšinica.Kako kaže, Žaklinu nisu videli tri dana pre zločina.- Stevan je dolazio i odlazio, ali nje nije bilo. Pretpostavljamo da ju je držao zaključanu. Nije imala ni mobilni telefon. Kod nas je dolazila da pozove roditelje, ali joj je muž i to zabranio jer je sumnjao da zove bivšeg dečka - priča komšinica.Spremali sinu rođendanStevan i Žaklina su obilazili njenu majku u selu kod Lapova.- Žaklinina majka je posle emitovanja emisije na Pinku dolazila kod mene. Rekla mi je da su se njena ćerka i zet pomirili i da je sad sve u redu. Pripremali su slavlje za prvi rođendan njihovog sina, koji je trebalo da obeleže u maju - priča komšinica.(D. I.)

Ne zna gde joj je unuk... Baba Ivana G. ispred porodične kuće... Foto: printscreen RTV Pink
Ne zna gde joj je unuk... Baba Ivana G. ispred porodične kuće... Foto: printscreen RTV Pink

Tvrdio da je voliBIVŠI MOMAK OTIŠAO OD KUĆEIvan G. iz okoline Jagodine, Žaklinin bivši dečko, nestao je bez traga posle tragedije. Njegova veza i viđanje sa Žaklinom bili su razlog da Stevan posumnja da deca nisu njegova i prijavi se za emisiju „DNK“.- Moj unuk nije bio u vezi s tom ženom. On je dobar, povučen mladić. Nema devojku i ne juri za njima. Inače, bavi se pletenjem korpi od pruća - rekla je baka Ivana G.

Ubica priznao - Ispovest Stevana Kojića u policijiUdarao sam je po glavi dok nije klonula!- Nisam želeo da ubijem Žaklinu. Pukao mi je film kad je ponovo počela da priča o momku koji je hteo da se oženi njom i obećavao joj da će je voditi u Švajcarsku. Molila me je da ostanemo zajedno. Međutim, kad mi je rekla da je mogla da živi u blagostanju, a da taj momak čuva moju decu, pobesneo sam i izgubio kontrolu.Ovo je, kako Kurir saznaje, posle hapšenja ispričao Kojić.- Stavio sam joj ruku na usta kako ne bi probudila decu. I dalje je vikala, pa sam je stegao za grlo. Udarao sam je po glavi i telu dok nije klonula - ispričao je Kojić.Nasilnik je rekao da se kaje zbog svega što je uradio.- Zaslužujem smrtnu kaznu za ovo što sam uradio, teško mi je jer me je mnogo volela, kao i ja nju. Kad sam video da ne diše, shvatio sam da je mrtva. Hteo sam da se ubijem, ali sam se predomislio zbog dece. Brinem za sina i ćerku - rekao je Kojić, koji je izjavio saučešće Žaklininoj porodici.

Žene protiv nasiljaU EMISIJI JE BILA MODRA!Mreža Žene protiv nasilja saopštila je juče da je Žaklina u emisiji „DNK“ bila snimljena s povredama na licu. - Ali, izostala je reakcija nadležnih organa - navodi se u saopštenju ove mreže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja