UBISTVO U JAGODINI: Krvnik mesecima držao ženu zaključanu u kući

Živela u agoniji sa mužem nasilnikom

UBISTVO U JAGODINI: Krvnik mesecima držao ženu zaključanu u kući

Crna Hronika -
Žaklina Kojić trpela pravu torturu, Stevan se prema njoj ponašao kao prema robinji i na kraju ju je brutalno ubio

JAGODINA - Stevan Kojić (29) iz Jagodine mesecima je fizički i psihički zlostavljao suprugu Žaklinu (29), koju je na kraju brutalno ubio pred njihovo dvoje maloletne dece.Komšije i poznanici kažu da je nesrećna žena trpela pravu torturu i da se Stevan prema njoj svakodnevno ponašao kao prema robinji!Tukao ju je i trudnu- Tukao ju je čak i trudnu, nije joj dozvoljavao da ima mobilni telefon i zaključavao ju je u kući. I kad bi došla u komšiluk da pozove roditelje, bio je problem, jer je sumnjao da zove bivšeg momka Ivana. Nije mogla slobodno da se kreće. Ona ga je i pored svega mnogo volela, ali njegova bolesna ljubomora dovela je do tragedije - kažu njihove komšije.Kojići su nedavno bili učesnici emisije „DNK“ na TV Pink jer je Stevan sumnjao da deca koju ima sa Žaklinom nisu njegova, već Ivanova. Iako je dokazano da je Stevan otac, to ga nije sprečilo da nakon emitovanja emisije ubije Žaklinu. Svoju ženu je sat vremena krvnički udarao i šutirao, polomio joj lobanju i 16 rebara.Maltretirao i prvu ženu- Žaklina je bila divna žena i požrtvovana majka. Živela je u selu s roditeljima dok se nije udala za Stevana. I ona je prošla kao njegova prva žena, koju je tri godine zlostavljao - kažu komšije u selu Brzan.Žaklina Kojić sahranjena je juče u selu Brzan. Njihovu decu, sina (1) i ćerku (3), su uzeli njeni roditelji.

Komšije: Nije joj dozvoljavao da ima mobilni telefon i da se slobodno kreće

Monstrum se pokajaoStevan hteo da se ubije?!

Stevan Kojić je posle hapšenja rekao da nije imao nameru da ubije Žaklinu i da nije mogao da se pomiri da ona ode s decom i bivšim momkom u Švajcarsku.

Kako saznajemo, on je pod posebnim merama obezbeđenja.- Sve vreme je plakao i pričao kako se kaje i kako zaslužuje smrtnu kaznu. Pod stalnim je nadzorom u zatvoru da ne bi pokušao da se ubije - kaže sagovornik iz istrage. (D. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track