POSLE 2 GODINE: Tuđman pušten na slobodu!
Foto: Dragana Udovičić

Iz Sremske Mitrovice

POSLE 2 GODINE: Tuđman pušten na slobodu!

Crna Hronika -
On je priznao da je 7. februara 2013. sa svojom suprugom Natašom Tuđman omamio, a zatim i opljačkao Beograđanina V.V., te od njega uzeo džip, novac, mobilne telefone i pobegao iz stana

BEOGRAD - Igor Tuđman (34), unuk pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, pušten je danas na slobodu iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, u kojem je izdržavao kaznu od dbe godin i dva meseca zbog razbojništva.

Tuđmanov unuk pušten je danas oko 11.30h, a ispred zatvora sačekali su ga njegovi prijatelji i odvezli u Novi Sad. Tuđman je proglašen krivim na osnovu Sporazuma o priznanju krivice koji je potpisao u beogradskom sudu.

On je priznao da je 7. februara 2013. sa svojom suprugom Natašom Tuđman omamio, a zatim i opljačkao Beograđanina V.V., te od njega uzeo džip, novac, mobilne telefone i pobegao iz stana. Uhvaćen je sa surugom Natašom na srpskoj-hrvatskoj granici.

Inače, oni su žrtvu, kako je priznao, našli preko sajta za upoznavanje a dogovor je bio da se druže "utroje". Tuđmanov unuk je izrazio želju da se u Srbiji bavi pevanjem a najavio je i snimanje filma.

Poznat je po porniću koji je snimio sa suprugom Natašom, od koje se trenutno razvodi.

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track