UMAKAO POLICIJI: Kum Marka Katrimena u bekstvu?
Foto: Fonet Mup Srbije

Sud odlučio da Bratislava Vesovića vrati u pritvor

UMAKAO POLICIJI: Kum Marka Katrimena u bekstvu?

Crna Hronika -
Policija traga za osumnjičenim za pomaganje u skrivanju „kantrimena“ kojim je usmrćen Luka Jovanović na Brankovom mostu, jer od četvrtka ne može da ga pronađe

BEOGRAD - Bratislav Vesović, kum Marka Milićeva, uspeo je da umakne policiji, koja traga za njim kako bi ga vratila u pritvor! Osumnjičeni za pomaganje vozaču „kantrimena“ u skrivanju automobila, kako Kurir nezvanično saznaje, sakrio se čim je saznao da bi odluka po kojoj je 20. marta pušten iz pritvora mogla da bude promenjena.Lakrdija na našem bolu- Bravo za sudiju! Posle sramne Vesovićeve izjave koju je dao pred sudom, a u kojoj nije rekao ništa, osim da se ne oseća krivim, sudija ga je pustila da pobegne! Izgubili smo svaku veru u sud i pravičnu kaznu za one koji su krivi za Lukinu smrt - ogorčena je Sanja Jovanović, maćeha Luke Jovanovića (21), koji je 25. jula prošle godine nastradao u saobraćajnoj nesreći na Brankovom mostu koju je izazvao Milićev.

Ogorčeni... Bojan i Sanja Jovanović
Ogorčeni... Bojan i Sanja Jovanović

Sanja Jovanović kaže i da počinje da sumnja da je borba njenog supruga i nje, koja je trajala od trenutka kada je Luka nastradao, bila uzaludna.- Do sada se nisam oglašavala, bila sam podrška suprugu u najtežim danima u našim životima. Verovala sam u državu i sud, ali ovo je kap koja je prelila čašu! Prave lakrdiju u ovom našem velikom bolu - kaže maćeha Luke Jovanovića za Kurir.Ni traga ni glasaSudija Svetlana Galić je uz obrazloženje da nema više osnova da bude u pritvoru Vesovića pustila na slobodu. Na tu odluku žalilo se Treće osnovno tužilaštvo, pa je krivično vanraspravno veće suda usvojilo žalbu i u četvrtak odlučilo da Vesović mora da se vrati u Centralni zatvor.- Policija je od tog dana pokušavala da ga pronađe na svim poznatim adresama, ali Bratislava Vesovića nema. Za njim se traga i čim bude pronađen, biće vraćen u pritvor - kaže izvor Kurira.On navodi da za sada nema informacija da li je kum Marka Milićeva napustio Srbiju. Nastavak suđenja zakazan je za 4. maj i ukoliko se Vesović ni tada ne pojavi, za njim bi mogla da bude raspisana i poternica.

BekstvoMILIĆEV UHAPŠEN U KINIPosle stravične saobraćajne nesreće, podsetimo, u bekstvu je bio Marko Milićev, vozač „kantrimena“. On je krajem avgusta uhapšen u Kini i izručen Srbiji. Na suđenju je priznao da je vozio automobil, ali ni on ni njegov kum nisu hteli da kažu gde su taj automobil sakrili. Otkrili su samo da je vlasnik „uticajan čovek“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track