MERCEDESOM ZGAZIO ČETVORICU MLADIĆA: Teška saobraćajna nesreća u Novoj Pazovi!
Foto: Ale

DRAMATIČNO

MERCEDESOM ZGAZIO ČETVORICU MLADIĆA: Teška saobraćajna nesreća u Novoj Pazovi!

Crna Hronika -
Pokosio ih Luka Milanović (23) kolima naleteo na grupu momaka koji su istrčali na put. Najteže je povređen Petar M. (28), koji je u veštačkoj komi

BEOGRAD - Luka Milanović (23) iz Nove Pazove „mercedesom“ je pregazio četvoricu mladića u Njegoševoj ulici u Novoj Pazovi. Kako nezvanično saznajemo, Milanović je u trenutku udesa imao oko 0,5 promila alkohola u krvi, a mladići su, po svemu sudeći, istrčali na put.Udes u kojem su teže povređeni Petar M. (28), Miloš M. (28), Marko Ð. (17) i Branko P. (32) dogodio se u nedelju ujutru oko četiri časa. Pretpostavlja se da su povređeni muškarci bili pijani, ali zbog hitnog zbrinjavanja nivo alkohola u krvi nije im izmeren.Dvojica puštena- Petar M. ima nekoliko preloma i nalazi se u komi u Urgentnom centru u Beogradu. Miloš M. je zadržan na ortopediji, dok su preostala dvojica puštena kući - kaže izvor Kurira blizak istrazi.Prema nezvaničnim saznanjima, nesreći je prethodila svađa i tuča većeg broja mladića, nakon čega su četvorica momaka krenula da beže ulicom. U tom trenutku na njih je naleteo Milanović, koji je dolazio iz pravca Inđije. Povređenim mladićima prvi su u pomoć pritekli zaposleni u obližnjem kafiću „Frends“.- U lokal je utrčao prestravljeni mladić i tražio pomoć. Kad smo izašli, videli smo da četvorica muškaraca leže u lokvi krvi nasred ulice. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć i policiju - rekao je za Kurir radnik kafića.Probudila ih bukaKomšije kažu da ih je probudila buka.- Žena mi je rekla da se čula vika i dreka pijanih ljudi, bilo je jasno da su se svađali. Onda je čula neku lupnjavu i videla mladiće koji su trčali prema putu. Tada je odjeknuo udarac - objašnjava Nikola Sremčević, čija se kuća nalazi na 50 metara od mesta nesreće.Danilo Milanović, brat vozača „mercedesa“, kaže da je njegovom bratu ovo prvi saobraćajni prekršaj.Moj brat ih nije video- Luka se vraćao iz Inđije, u kolima su mu bili dvojica drugara i jedna devojka. U Njegoševoj ulici tražio je mesto da se parkira i vozio je najviše 40 na sat. U susret su mu naišla druga kola, kojima je bilo upaljeno dugo svetlo, a ti mladići su bukvalno istrčali na ulicu i nije ih uopšte video. Ovo mu je prvi prekršaj i jedino je problem što je imao oko 0,5 promila alkohola - rekao je Danilo Milanović za Kurir.

Zabrinuta... Zorica M.
Zabrinuta... Zorica M.

STREPI Majka najteže povređenog OVO JE DRUGI UDES KOJI JE DOŽIVEO!Zorica M., majka najteže povređenog Petra, nada se najboljem.- Jedino znam da ima prelom noge, nosa, težu povredu glave, zbog čega ga lekari drže u veštačkoj komi - kaže majka povređenog mladića, i dodaje da je ovo druga saobraćajna nesreća koju je njen sin doživeo.- Prvu je imao na Đurđic, i to na mestu suvozača, a sad ovo. Lekari su optimisti i nadam se da će se brzo oporaviti - kaže potresena žena.

Vozač „mercedesa“POD VELIKIM SAM STRESOMVozač „mercedesa“ Luka Milanović, koji je inače srčani bolesnik, juče nije bio kod kuće, ali u poruci je objasnio kako se oseća.- Pod velikim sam stresom i zdravlje mi je lošije nego ranije. Ništa slično mi se nikad nije dogodilo - poručio je Milanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track