SAMOHRANA MAJKA: Policajac mi prebio sina zbog lopte!
Foto: Mari

Dragana Trifunović tvrdi da joj je dete napadnuto

SAMOHRANA MAJKA: Policajac mi prebio sina zbog lopte!

Crna Hronika -
Stevan Komatina iživljavao se nad detetom samo zato što mu je lopta upala u cveće, posle je pretio da će nas pobiti, priča majka dečaka (13)

ARANĐELOVAC - Stevan Komatina, bivši policajac, brutalno je prebio mog maloletnog sina samo zato što mu je lopta upala u cveće u njegovom dvorištu. On je kasnije pretio da će nas pobiti, a mom detetu da će mu odvrnuti glavu - kaže za Kurur Dragana Trifunović, samohrana majka S. T. (13).Trifunovićeva objašnjava da se nasilje dogodilo 31. marta oko 20 sati kod komšinice Nevenke Jelisavac, čiju kuću od navedenog policajca deli ograda.Upiškio se od straha- Dete se od straha upiškilo dok ga je tukao. Na lekarskom pregledu mom sinu su konstatovane lakše povrede, ali se plašim da će od stresa imati veće posledice - priča potresena majka i dodaje da ne bi podnosila prijavu protiv Stevana da je došao da se izvini detetu.- Došao je uplakan, tresao se od straha i ispričao šta se dogodilo. Komatina je počeo da viče na mene i da preti. Vikao je: „ Ubiću vas, a njemu ću da odvrnem glavu! Šta mi možeš i šta mi može policija. Ništa mi ne mogu!“ Te njegove reči su me pogodile, vratila sam se kući i pozvala policiju - tvrdi Dragana.Sagovornica Kurira je ispričala kroz šta je prošao njen sin.- Kad je lopta odletela, moje dete nije smelo da ode po nju, ali ju je zato Stevan doneo u Nevenkinu kuću. Stevan ga je prvo gađao loptom, a onda je krenuo na njega. Dete mu se izvinjavalo, ali nije vredelo. Sin mi je ispričao da ga je prvo uhvatio za glavu, savio je napred i udario ga nekoliko puta pesnicom u stomak. Dete je počelo da plače i reklo mu: „Molim vas, nemojte, to me boli“, ali nije reagovao. Od udarca dete je palo na pod, a on je nastavio da ga udara i šutira nogom - priča majka.

Batine zbog cveća... Ovde je upala dečakova lopta
Batine zbog cveća... Ovde je upala dečakova lopta

Plaši se za majkuDečak kaže da je nekoliko dana osećao bolove.- Nikad neću zaboraviti bes na licu čika Stevana. Plašio sam ga se i ranije jer nam je pretio, a sada još više. Žao mi je što nije hteo da poveruje da nisam namerno šutnuo loptu kod njega - kaže dečak i dodaje da je trebalo da ide na ekskurziju, ali da je odbio jer ne sme mamu da ostavi samu kod kuće.

Policajac negiraKOMATINA: NISAM GA TUKAOStevan Komatina kaže da nije tukao dete i da nije ulazio u kuću komšinice.- Moj jedini greh je što sam dečaka uhvatio za rukav da ga vodim kod majke jer je mali šutnuo loptu u cveće. On se otrgao i pobegao. Imam 130 kilograma i da sam tog dečaka stvarno tukao, sigurno ne bi prošao s lakšim povredama - tvrdi Komatina.On naglašava da je tom dečaku pre godinu i po dana sa suprugom previo kolena koja je odrao.- Svi koji me znaju znaju da volim decu, imam ih troje. Sve je ovo nameštaljka - rekao je Komatina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track