SNAJA IH ZAVADILA: Sin (55) macolom masakrirao oca (74)
Foto: Nebojša Mandić

ZLOČIN U VRANJSKOJ BANJI

SNAJA IH ZAVADILA: Sin (55) macolom masakrirao oca (74)

Crna Hronika -
Ubistvu je prethodila svađa između oca i sina, što je na zaprepašćenje rođaka, prijatelja, komšija i poznanika četvoročlane porodice Demirović rezultiralo stravičnim zločinom

VRANJE- Porodična tragedija dogodila se u četvrtak ispred porodične kuće Demirovića u naselju Ogoš u Vranjskoj Banji. Ubistvu je prethodila svađa između oca i sina, što je na zaprepašćenje rođaka, prijatelja, komšija i poznanika četvoročlane porodice Demirović rezultiralo stravičnim zločinom.

– Slobodan se dva puta ženio. Kad je Jumer krenuo u prodavnicu, snaja je ušla u sobu, skinula se gola, pocepala majicu, raščupala kosu i zvala svog muža da dođe odnekud, rekavši mu da je Jumer silovao. Kad je Slobodan došao, prvo je na Jumera naleteo kolima sa namerom da ga pregazi. Onda je izašao iz kola i počeo da ga udara macolom. Ni to nije bilo dovoljno, pa je uzeo krstasti ključ i njime ga udarao u glavu. Jumer je nekako počeo da beži, ali ga je Slobodan stigao i nastavio sa udarcima, a onda pobegao. Odveli smo Jumera u bolnicu, gde su mu konstatovane teške povrede glave, kičme, kuka i grudnog koša – priča L. D., bliska porodici Demirović.

Kako objašnjava, u četvrtak kasno popodne porodica je obaveštena da je Jumer preminuo na hirurškom odeljenju vranjske Bolnice.

Kako saznajemo u policiji, zbog druge, nove snaje, velika porodična svađa izbila je u porodici Demirović i pre oko dva meseca. Tada je zbog pretnji od strane Slobodana, Jumer bio smešten u Sigurnu kuću.

Inače, ubica, sin jedinac Slobodan radi kao taksista, dok je njegov otac, pokojni Jumer celog života zarađivao kao muzičar, klavijaturista.

Slobodan u Nemačkoj ima dva sina i pet unuka.

Policija je Slobodanu odredila policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti predat nadležnom tužilaštvu u Vranju.

( Ok radio)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track