(VIDEO) UHAPŠENI NAORUŽANI KRIMINALCI U NS: Kod privedenih pronađeni pištolj, nož i droga!
Foto: Slađana Stojanović Kurir

Akcija "Čistač"

(VIDEO) UHAPŠENI NAORUŽANI KRIMINALCI U NS: Kod privedenih pronađeni pištolj, nož i droga!

Crna Hronika -
Akciju zajednički sprovode pripadnici novosadske kriminalisitičke policije i pripadnici novosadskog Odreda žandarmerije

NOVI SAD - Dušan Ž. (21), iz Novog Sada, i Branko Š. (22) iz Veternika, uhapšeni su večeras u spektakularnoj akciji novosadske kriminalističke policije, a kod njih je pronađen pištolj, nož i droga. U uspešnoj akciji koju zajednički u poslednje vreme sprovode pripadnici novosadske kriminalisitčke policije i pripadnici novosadskog Odreda žandarmerije, a koja ima radni naslov „Čistač“, u nameri upravo da očisti novodsadske ulice od kriminala uhapšena su dva lica, pripadnici navijačkih grupa, inače sa bogatim kriminalnim dosijem, u kome se ističu po krivičnim delima sa elementima nasilja.

- Oni su kružili „audijem“ crne boje novosadskih registarskih tablica, po naselju Liman, duž Balzakove i okolnim ulicama. Međutim, inspektori su ih uočili, a oni su tada pokušali da pobegnu. Vrlo brzo i efikasno naočigled stanara obližnjih zgrada, oni su uhapšeni. Kod Dušana je pronađeno pištolj marke „zbrojovka“, kalibra 7,65 mm , kao i nož u gepeku automobila. Kod uhapšenog Branka Š. prilikom pretresa u donjem vešu pronađeno je 10 grama heroina – kaže izvor Kurira.

Dušan i Branko su privedeni u novosadsku policiju, a utvrđuje se da li je na ovaj način sprečen eventualno sukob neki ili razračunavanje huligana ili je u pozadini nešto drugo. Postoji mogućnost da li je bilo osmatranjanje nekih objekata podobnih za razbojništva.

http://www.youtube.com/watch?v=ccNgLXT-C_k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja