STEFANOVIĆ O NAPADU NA ŠUVAKOVA: Policija će otkriti napadače
Foto: Zorana Jevtić

brutalno prebijanje

STEFANOVIĆ O NAPADU NA ŠUVAKOVA: Policija će otkriti napadače

Crna Hronika -
Za razliku od prethodnih vremena kada se nisu rešavala ubistva, mi smo rešili ubistva Ranka Panića i Slavka Ćuruvije. Mi smo se potrudili da uhapsimo one koji su pretukli dekana, rekao je Stefanović

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će se to ministarstvo maksimalno posvetiti tome da otkrije napadače na pomoćnika ministra prosvete Milovana Šuvakova.

Odgovarajući na pitanje poslanika Nove stranke Vladimira Pavićevića da li postoji rok u kome će javnost saznati ko je napao pomoćnika ministra prosvete, Stefanović je u Skupštini Srbije rekao da zbog istrage ne može da daje rokove.

"Za razliku od prethodnih vremena kada se nisu rešavala ubistva, mi smo rešili ubistva Ranka Panića i Slavka Ćuruvije. Mi smo se potrudili da uhapsimo one koji su pretukli dekana", rekao je Stefanović i dodao da se MUP podjednako trudi da otkrije napade na bilo kog građanina, kao i na ljude sa javnim funkcijama.

"Kada budemo imali nešto od rezultata istrage sa time ćemo izaći u javnost", rekao je Stefanović.

Šuvakova su juče pre dolaska na posao napale nepoznate osobe sa kapuljačama i štanglama mu nanele povrede, nakon čega je zbrinut u Urgentnom centru.(Kraj) dob/vbr/sas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track