VIDEO AKCIJA POLICIJE NA ZVEZDARI: Pogledajte hapšenje grupe koja je prodavala heroin na Zvezdari
Foto: Pt Yt

Izveli preprad

VIDEO AKCIJA POLICIJE NA ZVEZDARI: Pogledajte hapšenje grupe koja je prodavala heroin na Zvezdari

Crna Hronika -
Najveći deo narkotika i smeše za mešanje, dileri su uspeli da unište bacanjem u wc šolju, a pretresom prostorija i ličnih stvari pronađeno je 3.5 grama heroina, 2 grama kokaina, 2 elektronske vagice kao i oko 300.000 dinara koji potiču od prodaje narkotika

BEOGRAD - Pripadnici 4. odeljenja beogradske policije, uz asistenciju upadnog tima Uprave kriminalističke policije, uhapsili su krajem prošle nedelje troje članova jedne organizovane grupe za preprodaju narkotika koja je operisala na teritoriji Zvezdare.

Konfiguracija terena, položaj kuće i činjenica da je stan iz kojeg su radili osim blindiranim vratima obezbeđen i žičanom ogradom i vratima diktirali su način upada.

Tim postavljen iza kuće aktiviranjem šok bombi odvlačio je pažnju dok su specijalci i policajci odeljenja za borbu protiv narkotika ovnom otvarali prvo žičana, a onda i ulazna vrata.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Najveći deo narkotika i smeše za mešanje, dileri su uspeli da unište bacanjem u wc šolju, a pretresom prostorija i ličnih stvari pronađeno je četvrt kilograma smeše paracetamola i kofeina koji se koriste za mešanje sa heroinom, 3.5 grama heroina, oko 2 grama kokaina, 2 elektronske vagice za merenje narkotika sa tragovima heroina kao i oko 300.000 dinara koji potiču od prodaje narkotika.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Na odeći i obući dilera kao i na njihovim rukama pronađeno je veća količina smeše paracetamola, kofeina i heroina.

U akciji policije uhapšeni su Dejan P. (41), Saša A. (43) i Aleksandra M. ( 38) sa krivičnim prijavama privedeni su kod istražnog sudije koji im je odredio pritvor.

( Moja TV)

http://www.youtube.com/watch?v=xIeXSR0cUBU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track