SPREČENA NOVA TRAGEDIJA U MARTONOŠU: Autom hteo da pregazi bivšu suprugu
Foto: Saša Urošev

Porodično nasilje

SPREČENA NOVA TRAGEDIJA U MARTONOŠU: Autom hteo da pregazi bivšu suprugu

Crna Hronika -
M.V. (44) uhapšen jer je pokušao da zgazi kolima bivšu suprugu J.Š. (48) kojoj je telefonom pretio da će je ubiti

KANJIŽA - M.V. (44) iz Martonoša policija je po odobrenju nadležnog tužilaštva uhapsila juče i odredila mu zadržavanje do 48 sati, jer je prethodnih dana pretio smrću bivšoj supruzi J.Š. (48) i pokušao da je pregazi automobilom.

Policija je utvrdila da je M.V. pokušao da zgazi kolima bivšu ženu, kojoj je tokom telefonskog razgovora pretio da će je ubiti. Pravovremenom akcijom onemogućeno je da dođe do nove porodične tragedije u Martonošu, u selu koje je od nedelje zavijeno u crno:­

- Osumnjičeni muškarac slao je bivšoj supruzi i SMS poruke uvredljive sadržine. U njegovom stanu policija je pronašla i privremeno oduzela repliku pištolja, metalni bokser i četiri metka­ potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

Osumnjičeni M.V. tereti se da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Prema saznanjima Kurira, M. V. je i ranije nasrtao na bivšu suprugu koja ga je prijavila policiji.

U pritvoru se našao i J.K. (51) iz Sente. I nemu je određeno 48­časovno zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. J.K je pretio bivšoj supruzi ubistvom, a u više navrata, kroz prozor joj je ubacio cigle umotane u hartiju. Na njima su bile ispisane preteće poruke.

(S. U.)

Martonoš oplakuje pobijenu porodicu Bajtai

Na groblju u Martonošu, popodne će na večni počinak biti ispraćen Natalija Bajtai (25) i njeni roditelji Šandor (52) i Karolina (43), koje je u njihovoj kući u nedelju, dan nakon svadbenog veselja, ubio Rade Šefer (55) iz Sente. On je puškom ubio i suprugu Rožu (47) koja ga je nedavno napustila ,i otišla da živi kod svojih roditelja Jenea (74) i Gizele Traćik (68). Masovni ubica ni prema tastu i tašti nije imao milosti. Pobio ih je u njihovoj kući u Oromu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track