PRETIO BOMBOM I KLANJEM: Narkoman napao lekare aleksinačke hirurgije!
Foto: Rojters

Sprečeno krvoproliće

PRETIO BOMBOM I KLANJEM: Narkoman napao lekare aleksinačke hirurgije!

Crna Hronika -
Radi se o napadaču koji je evidentiran kao intravenski narkoman, i do sada je osuđivan zbog desetak krivičnih dela te ga čeka izdržavanje zatvorske kazne od 10 godina, ističe očevidac nemilog događaja

ALEKSINAC - Uz pretnje da će baciti bombu i poklati sve, napadač je krenuo da lomi i divlja, što je uznemirilo i mnoge pacijente aleksinačke hirurgije. Intervenisala je policija i procesuirala napadača.

Od očevidaca smo saznali detalje:

"Samo pravovremenom reakcijom obezbeđenja bolnice izbegnuta je veća tragedija. Radnik obezbeđenja S. M. je još na ulazu u bolnički krug primetio rizično ponašanje od strane N. S. tako da je prateći ceo slučaj M. S. je uspeo da zaštiti i lekare i sestre ali i pacijente od mogućeg krvoprolića. Naime napadač je do sada već nekoliko puta izazivao incidente u bolnici, zbog čega je i osuđivan. Radi se o napadaču koji je evidentiran kao intravenski narkoman, i do sada je osuđivan zbog desetak krivičnih dela te ga čeka izdržavanje zatvorske kazne od 10 godina, a nezvanične informacije govore da je bio naoružan" ističe naš sagovornik.

Sličan incident je izazvao i na internom odeljenju, gde je pre par dana ukrao faks aparat, saznajemo iz obaveštenih izvora. Od zaposlenih u aleksinačkom zdravstvu smo saznali da je ovo samo jedan u nizu slučajeva:

"Stalno se dešavaju napadi na zaposlene kako na odeljenju hirugije tako i u hitnoj pomoći. Bahati i pijani narkomani često znaju da se iživljavaju nad zaposlenima, zato apelujemo na sud da obrati pažnju na ovakve slučajeve jer se često dešava da ti napadači prođu nekažnjeno, ili sa blagim kaznama" ističe M. M. jedan od zaposlenih u aleksinačkom zdravstvu.

(Aleksinac.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track