EKSKLUZIVNO Kristina Fenjsaroši: Četiri dana nisam znala gde sam
Foto: Printskrin Fb

Ispovest nestale devojke

EKSKLUZIVNO Kristina Fenjsaroši: Četiri dana nisam znala gde sam

Crna Hronika -
Pozlilo mi je nasred ulice u Londonu, a osvestila sam se tek u bolnici, kaže Kristina Fenjsaroši (20)

LONDON - U sredu ujutro sam krenula na posao. Kako nisam imala para za prevoz, odlučila sam da idem pešice. Na putu do hotela u kojem sam radila mi je pozlilo. Bila sam totalno dezorijentisana, a kad sam se osvestila, shvatila sam da sam u bolnici - kaže za Kurir Kristina Fenjsaroši (20) iz Sente, koja je 3. juna nestala u Londonu.Kristina je ostala bez dokumenata, pa se zato odužila potraga za njom.- Čim sam došla svesti, tražila sam telefon da razgovaram s roditeljima, ali to tad nije bilo moguće jer mi je bilo veoma loše. Zato sam se javila tek posle nekoliko dana - nastavlja Kristina.Hoću kući što preOna kaže da su joj dani u bolnici delovali kao večnost.- Bila sam veoma tužna, porodica mi je mnogo nedostajala. Danima pre nestanka sam se osećala loše. Nikad se nisam odvajala od roditelja i mlađe sestre, za koju sam vezana - ispričala nam je Kristina. Ona dodaje da sad zna koliko je uplašila porodicu, ali i srpsku javnost.- Nije mi bila namera da sve ovako isprepadam. Jedva čekam da se vratim kući - kaže Kristina. Ona dodaje da joj trenutno najveću radost pričinjava viđanje s prijateljima.- Mnogo mi znači njihova podrška. Kad pomislim šta je sve moglo da se dogodi, shvatam da sam dobro prošla - ispričala nam je Kristina.

Majka Timea
Majka Timea

Problemi na posluOna kaže da je u hotelu u kojem je radila imala problema.- U početku je sve bilo dobro, ali sam prošle nedelje imala problem sa nekim radnicima. Bila sam nezadovoljna jer su mi za tri nedelje rada platili samo 32 funte i ostala sam bez para - navodi naša sagovornica.Katarinina porodica jedva čeka da se ona vrati.- Samo da je otac Robert što pre dovede kući. O svemu ćemo razgovarati kad se vrati. Neka samo što pre dođe da je zagrlim i izljubim - kaže Kristinina majka Timea.Bojan Farago, Kristinin momak, izjavio je da se s njom čuo zahvaljujući Igoru Juriću, ocu ubijene Tijane. Igor se aktivno uključio u potragu za Kristinom i dostavio mu naziv bolnice i telefonski broj:- Kristina mi je rekla da nije povređena i da je dobro. Međutim, zvučala mi je konfuzno i izgubljeno - rekao je Bojan.

Srbin ponudio pomoćFUDBALER KUPUJE KARTEPrema rečima Bojana Faraga, fudbaler Nemanja Nikolić, koji igra za Legiju iz Varšave, ponudio je da plati karte kako bi se njegova devojka vratila kući.- Nemanja je iz Sente, i kad je čuo za ovaj slučaj, odlučio je da nam pomogne i kupi karte kako bi Kristina što pre stigla kući - rekao nam je Farago.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track