EKSPLOZIJA NA BANOVOM BRDU: Raznet čovek u Kirovljevoj
Foto: Citaoci Kurira

Najmanje dvoje teško povređenih

EKSPLOZIJA NA BANOVOM BRDU: Raznet čovek u Kirovljevoj

Crna Hronika -
Reč je o izuzetno snažnoj eksploziji bombe postavljene ispod terenca BMW X6. Užasan događaj videli su brojni prolaznici jer se u blizini mesta eksplozije nalaze autobuska stanica i čak četiri kafića
1 / 13 Foto: Jelena Ivic

BEOGRAD - Na Banovom brdu, u ulici Kirovljevoj broj 7, danas u 15.34 sati dogodila se eksplozija automobila, čiji je vozač Vladimir K. (46) teško povređen i nalazi se u kritičnom stanju. On je od siline eksplozije doslovno izbačen iz terenca BMW X6.

Video možete pogledati OVDE.

"Čoveka koji je bio u tom automobili eksplozija je izbacila iz kola, mislilo se da je mrtav i njega je ekipa Hitne pomoći prevezla na reanimaciju na VMA", potvrdila je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Kako Kurir saznaje, ovaj užasan događaj videli su brojni prolaznici jer se u blizini mesta eksplozije nalaze autobuska stanica i čak četiri kafića.

Foto: Jelena Ivić
Foto: Jelena Ivić

Prema prvim informacijama, vozač je sedeo u kafiću, pokrenuo auto, koji je odmah eksplodirao, što ga je izbacilo iz vozila. BMW je nastavio sam da se kreće niz ulicu i udario u više automobila i izazvao požar.

Foto: Čitalac Kurira
Foto: Čitalac Kurira

Vatra je zahvatila više automobila i vatrogasci pokušavaju da je ugase.

Foto: Ana Kiš
Foto: Ana Kiš

(J. I./J.P/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track