KO JE ČOVEK NA METI BOMBE: Vladimir Karan odranije poznat policiji po teškim krivičnim delima!
Foto: Citaoci Kurira

Eksplozija na Banovom brdu

KO JE ČOVEK NA METI BOMBE: Vladimir Karan odranije poznat policiji po teškim krivičnim delima!

Crna Hronika -
Biće pregledani snimci sigurnosnih kamera iz okoline u pokušaju da utvrdimo kuda se kretao BMW i ko je, kada i gde postavio eksploziv, dodaju sagovornici u policiji

BEOGRAD - Vladimir Karan (46), koji je teško povređen u eksploziji bombe postavljene ispod njegovog džipa BMW X5 na Banovom brdu policiji, poznat je po neovlašćenoj trgovini narkoticma, ali i po drugim teškim krivičnim delima!

Foto: Kurir/Stefan Jokić
Foto: Kurir/Stefan Jokić

Karan je, kako saznajemo, odranije poznat policiji.- Ima ozbiljan dosije. Poznat je po krivičnim delima u vezi s narkoticima, razbojništvima, nasilničkom ponašanju... Zbog toga je vrlo moguće da je u pozadini obračuna sukob zbog droge. Biće pregledani snimci sigurnosnih kamera iz okoline u pokušaju da utvrdimo kuda se kretao BMW i ko je, kada i gde postavio eksploziv. Inače, eksplozivna naprava je bila usmerenog dejstva, što znači da je cilj bio da se ubije samo vozač - kaže naš sagovornik.

Karan je u ekploziji teško povređen, ali je u svesnom stanju prebačen na VMA. On je zadobio prelom butne kosti i opekotine po celom telu zbog čega je prebačen u hirušku salu. Pored Vladimira Karana povređen je i jedan student koji se u trenutku ekplozije vraćao sa fakulteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track