SPASILI JE POLICAJCI: Otac prodao ćerku da je muče i siluju
Foto: Youtube

Horor u Brčkom

SPASILI JE POLICAJCI: Otac prodao ćerku da je muče i siluju

Crna Hronika -
Policija Brčko distrikta i pripadnici SIPA uhapsili su četiri osobe koji su kupili maloletnicu koju su silovali, prisiljavali na prinudni rad i prosijačenje kao i život u vanbračnoj zajednici

BRČKO - Policija Brčko distrikta i pripadnici Agencije za istragu i zaštitu juče su u akciji "Jezero" uhapsili četiri osobe zbog sumnje da su maloletnicu prisilili na prosjačenje i život u vanbračnoj zajednici.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su Nedžad A. (41), Senad I. (41), Suad T. (33) i Zlatko B. (20), svi sa područja Brčko distrikta. Njima se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je žrtva trgovine belim robljem bila maloletna ćerka Suada T., koju je otac prodao Nedžadu A. i Senadu I.!

Posle toga Arapović i Imširović devojčicu su prisiljavali da živi u vanbračnoj zajednici sa Beganovićem. Osim toga, oni su je terali da obavlja razne fizičke poslove za njih, kao i da prosi na širem području Brčko distrikta, a sav novac koji bi dobila oni su delili između sebe.

Osumnjičeni su juče privedeni u prostorije SIPA u Tuzli i Policijsku stanicu u Brčkom na dalju kriminalističku obradu. Nakon toga tužilaštvo će odlučiti o eventualnoj meri pritvora.

U policiji nisu mogli otkrivati detalje celog slučaja, navodeći da će daljom istragom biti utvrđeno za koji je iznos maloletnica prodata.

(Glas Srpske)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track