PROVALNIK KOJI VOLI MUZIKU: Uhapšen zbog krađe klavijatura
Foto: Saša Urošev

Obijao i šaltere

PROVALNIK KOJI VOLI MUZIKU: Uhapšen zbog krađe klavijatura

Crna Hronika -
Privedeni se tereti da je obio porodičnu kuću iz koje je odneo klavijaturu

NIŠ - Policija je uhapsila S.I. (25) zbog sumnje da je u maju izvršio šest krađa uključujući i jednu tokom koje je iz porodične kuće ukrao klavijature.

Osumnjičeni se tereti i da je 7. juna na glavnoj autobuskoj stanici u Nišu, na silu otvorio staklo na šalteru odeljenja za prodaju karata i od radnika oduzeo pazar od oko 50.000 dinara. Sumnja se da je S. I. u toku noći između 4. i 5. juna obio porodičnu kuću iz koje je ukrao klavijature, navodi se u saopštenju.

Policija sumanja da je S.I. u maju na području Niša, izvršio šest krivičnih dela krađa i teška krađa. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

Niška policija je, u odvojenom slučaju uhapsila M. J. (18) iz Niša, dok je protiv drugog mladića (17) podnela krivičnu prijavu, u redovnom postupku, zbog sumnje da su izvršili razbojništvo. "Sumnja se da su oni, 29. maja, u popodnevnim časovima, u Nišu, uz pretnju nožem, od oštećenog oduzeli oko 14.000 dinara", navodi se u saopštenju.

Po ovlašćenju zamenika osnovnog javnog tužioca u Nišu, M. J. je određeno zadržavanje do 48 časova, dodala je niška policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track