(VIDEO) PUCNJAVA U CENTRU NOVOG SADA: U masovnoj tuči ranjen mladić (23) i prevezen na reanimaciju
Foto: S Stojanovic

Blokiran deo grada

(VIDEO) PUCNJAVA U CENTRU NOVOG SADA: U masovnoj tuči ranjen mladić (23) i prevezen na reanimaciju

Crna Hronika -
Policija je blokirala ovaj deo Novog Sada, u toku je uviđaj i potraga za učesnicima incidenta
1 / 2 Foto: Printscreen

NOVI SAD - Nikola S. (23) iz Novog Sada, teško je povređen u pucnjavi koja se dogodila u Novom Sadu, oko 17 časova. On je zadobio prostrelnu ranu iz vatrenog oružja i kolima Hitne pomoći prevežen je u Urgentni centar KC Vojvodine i za sada se ne zna njegovo zdravstveno stanje.

Kako nezvanično saznajemo, dve grupe mladića sedele su na Bulevaru Mihajla Pupina, u blizini mosta Duga, u bašti jednog ugostiteljskog objekta.

http://www.youtube.com/watch?v=1vztaTOqj0E

-Među njima je došlo najpre do prepirke, a onda i žestoke svađe i tuče. U toku masovne tuče u kojoj je učestvovalo oko desetak lica, Nikola je pokušao da pobegne, ali su za njim krenuli svi učesnici. Tu se nije znalo, ko kako ide, neko kolima, neko pešaka, trčeći. Uglavnom ne daleko od mesta gde su započeli raspravu Nikola je sustignut i na njega je ispaljeno nekoliko hitaca, a pronađeno je još nekoliko čaura – kaže izvor Kurira.

Foto: Slađana Stojanović
Foto: Slađana Stojanović

Kako saznajemo, vrlo brzo, efikasnom akcijom novosadske kriminalističke policije identifikovani su, izvršioci, odnosno učesnici u tuči i akteri, koji su učestvovali u pucnjavi, tako da je u toku intezivni potera na njihovom pronalaženju i lišavanju slobode.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track